Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
30.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικα20 χρόνια αήττητος στη Λεωφόρο

20 χρόνια αήττητος στη Λεωφόρο

Το πρώτο Αθηναϊκό ντέρμπι της νέα σεζόν είναι προ των πυλών, ένα ντέρμπι που αναμένεται με ενδιαφέρον διότι οι δύο ομάδες που είναι σε πολύ κατάσταση, προέρχονται από μεγάλες νίκες στην Ευρώπη.  Αήττητος τα τελευταία 20 χρόνια από την ΑΕΚ στην Λεωφόρο στο πρωτάθλημα (στην κανονική διάρκεια) είναι ο Παναθηναϊκός που σε 11 αναμετρήσεις μετράει 6 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Σε παρόμοιο γεγονός, δηλαδή μετά από Ευρωπαϊκούς αγώνες οι ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες, συνέβη πριν 13 χρόνια (24/10/2010), με την ΑΕΚ να νικά στην έδρα της με 1-0.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Stoiximan 2023 – Γιατί επιβάλλεται να την επιλέξεις

Οι απουσίες που διαβάζω πως υπάρχουν εκτιμώ δεν θα επηρεάσουν σε τίποτα. Αυτό διαπιστώθηκε περίτρανα στον αγώνα της ΑΕΚ στην Αγγλία, όπου παρά τα θέματα στα σέντερ μπακ, τάισε «γλαρόσουπα» τα Αγγλάκια.  Ούτε και ο ΠΑΟ είχε θέματα απέναντι στην μετριούμπα της Βιγιαρεάλ την οποία νίκησε εύκολα.

Τα τραγελαφικά που συνεχίζονται αμείωτα με την διαιτησία στη χώρα μας, έφεραν διαιτητή του ντέρμπι τον Ιταλό Σιμόνε Σότσα. Σκάλισα τα στατιστικά του και όσον αφορά την διαχείριση που κάνει με τις κάρτες την κρίνω λογική. Από 2-5 καρτούλες βγάζει από το τσεπάκι του αποφεύγοντας να εκνευρίζει τους συντελεστές του αγώνα που διαιτητεύει.

Εν κατακλείδι, εκτιμώ ότι η παράδοση των 20 ετών θα γράψει «21» χρόνια αήττητου ΠΑΟ. Οπότε αυτό το 1Χ θα το συνδυάσω με το Under 7,5 κάρτες αφού δεν νομίζω πως το βράδυ θα δούμε «πόλεμο».

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το αποψινό ντέρμπι στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο στην πρώτη δεκάδα με τα μεγαλύτερα ποσοστά μετακίνησης πληθυσμού σε ολόκληρη την Ελλάδα

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο. Τρεις ακριτικές περιοχές της ΠΕ Έβρου που σ' ότι αφορά στο...

POP UP! Κουλ: Το κρασί της Θράκης… αλλιώς, στον πεζόδρομο του Ταχυδρομείου

Στο πλαίσιο της 4ης ημέρας της Ναυτικής Εβδομάδας Αλεξανδρούπολης, ο πεζόδρομος του Ταχυδρομείου μεταμορφώθηκε...

Παρόμοια