12 νέους υποψήφιους παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης, στις Φέρες του Έβρου, ο επικεφαλής της παράταξης “Πόλη & Πολίτες” και νυν Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1)Μπακιρτζοπούλου Αναστασία: Ψυχολόγος
2)Στρατούδης Χρήστος: Στρατιωτικός
3)Αλμετίδης Μιχαήλ: Ιδιωτικός Υπάλληλος
4)Ρούφου Αναστασία: Συνταξιούχος
5)Γιαννακάκης Οδυσσέας : Αγρότης
6)Τσοτανίδης Δημήτρης: Τελειόφοιτος του ΙΕΚ Φαρμάκων και Καλλυντικών της Θεσσαλονίκης.
7)Κουδουμάκη Ιωάννα: Δημόσιος Υπάλληλος
8)Σαμσούνη Ελένη: Νοσηλεύτρια.
9)Βόσβολης Αλέξανδρος : Αγρότης
10) Κουκίδης Χρήστος: Ελ. Επαγγελματίας.
11) Πολυμέρου Σοφία: ΟΑΕΔ Μαγειρικής
12) Νικολαϊδης Ευάγγελος: Αγρότης

Χορηγούμενη

Μιλώντας για τους υποψηφίους, ο Ευάγγελος Λαμπάκης έκανε λόγο για 12 πολύ αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι θα συνεiσφέρουν σε πολύ μεγάλο βαθμό στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, ο καθένας από τη δική του θέση και το δικό του μετερίζι.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης των Φερών, και της ευρύτερης περιοχής, η οποία έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται μέσω πολύ σημαντικών δράσεων, όπως η δημιουργία του Ευρωπαϊκού Χωριού των πελαργών στον Πόρο, και το Πυροσβεστικό κλιμάκιο των Φερών, το οποίο προσφέρει πολύ σημαντικές υπηρεσίες, δουλεύοντας μόνο με εθελοντές.

Φυσικά δε παρέλειψe να αναφερθεί και σε ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα, αυτό του Λυκείου των Φερών. Πρόβλημα όμως, το οποίο έχει ουσιαστικά λυθεί καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει τα έργα για την ανέγερση του νέου κτιρίου, και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχει ολοκληρωθεί, νωρίτερα από ότι προβλέπει ο σχεδιασμός, δηλαδή σε δύο χρόνια.