Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου, 2025
7.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΥποδοχή του Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού στο Δήμο Σουφλίου

Υποδοχή του Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού στο Δήμο Σουφλίου

Στο Δημαρχείο Σουφλίου παρευρέθηκε στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης μετά και την τοποθέτησή του  ως Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος. Τον νέο Διοικητή του Δ’ Σώματος συνόδευε ο Ταξίαρχος της 50ης Ταξιαρχίας Πεζικού Κοντός Αθανάσιος.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος κατά την διάρκεια της συνάντησης τους, παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Μπαλτζή Γεώργιου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δαρούση Δημήτριου, οι δύο Ταξιαρχίες  που εδρεύουν στην περιοχή του Δήμου Σουφλίου  διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο καθώς κρίνεται σημαντική η συνεισφορά τους στην από κοινού επίλυση προβλημάτων και περιστατικών.

Ακόμη τονίστηκαν οι  ιδιαιτερότητες αλλά και τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η περιοχή του κεντρικού Έβρου και η σημαντική παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας, γεγονός που δημιουργεί το υψηλό αίσθημα ασφάλειας που διακατέχει τους πολίτες του Δήμου Σουφλίου αναγνωρίζοντας την υψηλή ετοιμότητα των μονάδων της περιοχής μας.

Άλλωστε ο νέος Διοικητής του Δ’ Σώματος αποτελεί άριστο γνώστη της σημαντικότητας των μονάδων της περιοχής, καθώς διετέλεσε στο παρελθόν Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη.

Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος παρέδωσε στον νέο Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, αναμνηστική τιμητική πλακέτα, αλλά και μεταξωτά που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της περιοχής.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

"
"

Δημοφιλέστερα

Μαρινάκης για Αλεξανδρούπολη: «Καμία φυγάδευση του πρωθυπουργού – Έφυγε κανονικά από έξοδο ασφαλείας»!

Στα όσα ακούστηκαν για τη χθεσινή αναχώρηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το αεροδρόμιο...

Αλεξανδρούπολη: «Έφυγε» από τη ζωή στα 66 του ο Δημήτρης (Τάκης) Πικούλας – Γνωστός επιχειρηματίας και παλιός αθλητής

Στην Αλεξανδρούπολη έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, μετά από σύντομη περιπέτεια...

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή νεαρή φοιτήτρια – Στο πένθος η οικογένειά της

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αλεξανδρούπολη η είδηση του θανάτου μιας νεαρής φοιτήτριας, η οποία...

Θλίψη στη Λάρισα: Σήμερα η κηδεία της 18χρονης Ανθίας που βρέθηκε νεκρή στην Αλεξανδρούπολη

Βαρύ πένθος στη Λάρισα για τον πρόωρο χαμό της 18χρονης φοιτήτριας Ανθίας Τσαγγαρά, η...

Παρόμοια