Σε τρεις ξεχωριστές συλλήψεις προχώρησαν την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2026 οι αστυνομικές αρχές σε Ξάνθη και Κομοτηνή.
Στην Κομοτηνή, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις οικονομικής φύσης και για λαθρεμπορία.
Στην Ξάνθη, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων εντόπισαν και συνέλαβαν έναν αλλοδαπό για πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο. Ο συλληφθείς διέθετε προς πώληση 206 είδη παρεμπορίου, όπως μπαταρίες, εξαρτήματα κινητών τηλεφώνων και είδη οικιακής χρήσης, χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Τα είδη κατασχέθηκαν και επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
Την ίδια ημέρα, στην Ξάνθη, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν έναν ημεδαπό, ο οποίος κατείχε ένα μαχαίρι. Το μαχαίρι κατασχέθηκε και την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης.
Όλες οι υποθέσεις παραπέμφθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.






















