Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025
2.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΤώρα: Τα πρώτα προβλήματα από τη σφοδρή βροχόπτωση εμφανίστηκαν στη γέφυρα Μαϊστρου

Τώρα: Τα πρώτα προβλήματα από τη σφοδρή βροχόπτωση εμφανίστηκαν στη γέφυρα Μαϊστρου

Το κύμα της σφοδρής κακοκαιρίας που αναμενόταν από χθες το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στην Αλεξανδρούπολη σήμερα το πρωί και ήδη βρέχει καταρρακτωδώς σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για την αποφυγή ατυχημάτων και σε πολλούς άλλους δρόμους της πόλης που έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Τα πρώτα προβλήματα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, αφού στη Γέφυρα Μαΐστρου ο δρόμος έχει πλημμυρίσει με συνέπεια τη δημιουργία πολλών προβλημάτων στα διερχόμενα οχήματα.

Τα πρώτα προβλήματα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, αφού στη Γέφυρα Μαΐστρου ο δρόμος έχει πλημμυρίσει με συνέπεια τη δημιουργία πολλών προβλημάτων στα διερχόμενα οχήματα.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για την αποφυγή ατυχημάτων και σε πολλούς άλλους δρόμους της πόλης που έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Ιρλανδική διάβαση Μαϊστρου

Επίσης πληροφορίες που φτάνουν στο evros24.gr αναφέρουν πως προβλήματα υπάρχουν ήδη στην Άνθεια με πλημμυρισμένα πολλά σημεία του οικισμού, ενώ έχει κλείσει το αεροδρόμιο Δημόκριτος, αφού έχει μεταμορφωθεί σε λίμνη!

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη: Έφυγε από τη ζωή ο Θεοδόσης Μολλάς σε ηλικία 59 ετών

Με βαθιά θλίψη έγινε γνωστή στην Αλεξανδρούπολη η απώλεια του Θεοδόση Μολλά του Αθανασίου,...

Αλεξανδρούπολη: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο Μιχάλης Χατζής – Ο «Ματάκιας» της πόλης

Θλίψη στην Αλεξανδρούπολη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Μιχάλη Χατζή, ο οποίος έφυγε...

«Ο Μόσχος ο Σιτευτός»: Η μεγάλη σούβλα και στις Φέρες για 13η χρονιά

Στις Φέρες Έβρου ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη σούβλα μόσχου της περιοχής, ένα...

Κρυσταλλία Αρμενάκη: Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την απερχόμενη Πρόεδρο του Συλλόγου «Μέριμνα Αλεξανδρούπολης»

Με την ολοκλήρωση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού Συλλόγου «Μέριμνα Αλεξανδρούπολης», η...

Παρόμοια