Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
23.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΤΩΡΑ: Έντονη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης με αφορμή το χρυσό

ΤΩΡΑ: Έντονη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης με αφορμή το χρυσό

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα το πρώτο δημοτικό συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης εν μέσω έντασης με αφορμή την κατάθεση πρότασης των τεσσάρων παρατάξεων (1) «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ» 2) ΑΝΑ.Σ.Α για την Αλεξανδρούπολη 3) ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 4) ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ) της αντιπολίτευσης για συζήτηση και επικαιροποίηση του “ΟΧΙ” του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, με ένα νέο ψήφισμα.

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Λαμπάκης κατά του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκη με αφορμή το παραπάνω αφού τον κατηγόρησε ότι είναι ταυτισμένος με τους χρυσοθήρες, και η θέση του είναι να γίνει δημοψήφισμα, κάτι που ζητάνε και αυτοί.

Επίσης υποστήριξε πως στην πρόσφατη σύσκεψη των φορέων της ΠΑΜΘ στο Επιμελητήριο, όπου δεν ήταν παρών, βρισκόταν μέσα στην πόλη κι όμως προτίμησε να μην παραστεί.

Από την πλευρά του τοποθετήθηκε και ο Παύλος Μιχαηλίδης τόνισε το γεγονός ότι είναι η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, οι 21 δημοτικοί σύμβουλοι που υπογράφουν την πρόταση για συζήτηση σε ειδική συνεδρίαση του θέματος αφού έχουν προκύψει νέα δεδομένα μετά από τις τοποθετήσεις της νέας Κυβέρνησης.

Η συζήτηση είναι σε εξέλιξη…

 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

Οι αλλαγές στις επιδοτήσεις που φέρνει η κυβέρνηση λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Εκτός πραγματικότητας οι αριθμοί για μέλι και βιολογική κτηνοτροφία

Στις αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση λόγω της υπόθεσης ΟΠΕΚΕΠΕ, χαρακτηρίζοντας πρώτη προτεραιότητα την...

Με 42 αθλητές συμμετείχε η “Ελληνική Πολεμική Αγωγή” στο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης "Ελληνική Πολεμική Αγωγή" συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος...

Παρόμοια