Το κτίριο του Επιμελητηρίου Έβρου φωταγωγήθηκε το Σαββατοκύριακο(18-19/10/2025), στο πλαίσιο του Οκτωβρίου, μήνα αφιερωμένου στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.
Με αυτή τη συμβολική αλλά ουσιαστική κίνηση, το Επιμελητήριο Έβρου εκφράζει τη στήριξή του στις γυναίκες που δίνουν τη μάχη με τη νόσο, προβάλλοντας παράλληλα το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, που σώζει ζωές.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης, δήλωσε:
«Η πρόληψη είναι η πιο ισχυρή μας άμυνα. Με τη φωταγώγηση του κτιρίου μας, θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε κάθε γυναίκα τη σημασία των τακτικών ελέγχων και να σταθούμε συμβολικά δίπλα σε όσες δίνουν τον αγώνα τους. Το Επιμελητήριο Έβρου συμμετέχει ενεργά σε δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης, γιατί η επιχειρηματικότητα οφείλει να συνδέεται με την κοινωνική προσφορά και την αλληλεγγύη».
Το Επιμελητήριο Έβρου θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν την κοινωνική ευθύνη και τη συλλογική ευαισθητοποίηση γύρω από σημαντικά ζητήματα υγείας και πρόληψης.