Δευτέρα, 18 Αυγούστου, 2025
25.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΤο 18ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Το 18ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Το 18ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο (18ο ΠΕΣ) θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 18 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ημερών θα γίνουν οι ανακοινώσεις και την τελευταία ημέρα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής, γεωργικού, επιστημονικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Η εγγραφή-δήλωση συμμετοχής καθώς και η υποβολή περιλήψεων μπορούν να γίνουν από τους ειδικούς συνδέσμους της ιστοσελίδας του Συνεδρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι συνιστάται κάθε ερευνητική ομάδα και ανά θεματική περιοχή έρευνάς της να κάνει εάν είναι δυνατόν μία συνθετική προφορική παρουσίαση ομοειδών ερευνητικών της αποτελεσμάτων παραπέμποντας σε συνδεόμενα εικονογραφημένα κείμενα (posters). Κάθε σύνεδρος θα μπορεί να παρουσιάσει προφορικά μέχρι μία (1) εργασία. Πέραν αυτής θα μπορεί να παρουσιάσει εργασίες ως εικονογραφημένα κείμενα (posters). Υπενθυμίζουμε ότι τα εικονογραφημένα κείμενα είναι ισοδύναμα με τις ομιλίες.

Εγγραφή – Δήλωση συμμετοχής
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στο 18ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο να καταθέσουν ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους ακολουθώντας τους ειδικούς συνδέσμους της ιστοσελίδας του Συνεδρίου. Πληροφορίες εγγραφής εδώ

Υποβολή Περίληψης
Η υποβολή περιλήψεων θα γίνει ηλεκτρονικά ακολουθώντας τους ειδικούς συνδέσμους της ιστοσελίδας του Συνεδρίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή περίληψης της εργασίας σας (προφορικής ή εικονογραφημένης) μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πρακτικά Συνεδρίου
Εργασίες που θα έχουν παρουσιαστεί στο 18ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο θα μπορούν να υποβληθούν προς κρίση και να δημοσιευθούν σε ειδικό τεύχος του έγκριτου επιστημονικού περιοδικού της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος «Entomologia Hellenica».

Διαγωνισμός εικονογραφημένων εργασιών φοιτητών
Καλούμε τους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες) να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό εικονογραφημένων εργασιών δηλώνοντάς το στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας υποβολής περίληψης (μόνο για τις εικονογραφημένες εργασίες).

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ανακατατάξεις στη διοικητική πυραμίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης – Πληροφορίες για αλλαγές σε Αντιδημάρχους και Προέδρους

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης προχωρά σε σημαντικές...

Μερομήνια 2025-2026: Πιθανότητα για “λευκά Χριστούγεννα” – Ζεστή Πρωτοχρονιά

Τα παραδοσιακά μερομήνια, που αποτελούν μια εμπειρική μέθοδο πρόγνωσης του καιρού και καταγράφονται τον...

Καιρός : Ολική μεταβολή του σκηνικού με καταιγίδες και αστάθεια από σήμερα Κυριακή έως και την Τρίτη

Στην Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα...

Δεκαπενταύγουστος στον Απαλό: Διήμερο πανηγύρι με χορό, μουσική και τον Μάκη Δημάκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απαλού «Ο Φάρος» προσκαλεί όλους σε ένα διήμερο γλέντι για τον...

Παρόμοια