Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025
17.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΓια τη νίκη με ΟΦΗ στην Αλεξανδρούπολη ο Άθλος Ορεστιάδας

Για τη νίκη με ΟΦΗ στην Αλεξανδρούπολη ο Άθλος Ορεστιάδας

O Άθλος Ορεστιάδας δίνει αύριο στην Αλεξανδρούπολη το τελευταίο του αγώνα ως τυπικά γηπεδούχος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών.

Στο κλειστό “Μ. Παρασκευόπουλος” η ομάδα μας υποδέχεται στις 16.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής τον ΟΦΗ, στο ένα από τα δύο παιχνίδια που θα δώσει μέσα σε 3 μέρες απέναντι στο κρητικό σωματείο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (19/2) με στόχο τη νίκη.

Έχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία της σεζόν του πρωταθλήματος, καθώς απομένουν άλλα δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις για το φινάλε της κανονικής περιόδου, και με φετινή συγκομιδή μόλις 5 βαθμών, κάθε νίκη και βαθμός τονώνει την ψυχολογία και μας επιτρέπει, ενόψει της επόμενης φάσης του πρωταθλήματος να ελπίζουμε και να παλέψουμε για το καλύτερο.

Ο τεχνικός μας Παναγιώτης Τσιακμάκης δήλωσε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη νεοφώτιστη ομάδα, που βρίσκεται στην 7η θέση με 16 βαθμούς, δήλωσε: “Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο, για να κάνουμε κάποια νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και αύριο. Όπου και να καταλήξουμε βαθμολογικά, τουλάχιστον θα πρέπει στα παιχνίδια που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος της περιόδου, να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, ώστε να πλησιάσουμε αν μπορούμε τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας. Μία από αυτές είναι και ο ΟΦΗ, τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε.”

Info

Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη, 16.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας – Ο.Φ.Η.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ιωάννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Γκοντόλια, Κυρούδης, Γραμματεία: Βαλκάνη.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Θλίψη στην Αλεξανδρούπολη για τον αιφνίδιο θάνατο του Άκη Κασαπίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και...

Δράμα: Σύλληψη ημεδαπού ανηλίκου για κατοχή ναρκωτικών και ενός μαχαιριού

Συνελήφθη την 16-9-2025 το βράδυ στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής...

Αλεξανδρούπολη: “Έφυγε” από τη ζωή ο Νικηφόρος Καραμανίδης

Στην ηλικία των 77 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο Νικηφόρος Καραμανίδης, ιδιαίτερα αγαπητός...

Ανοίγει αύριο σε διαμορφωμένο χώρο η εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου

Ανοίγει αύριο τις πύλες της η Εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι αφίξεις των...

Παρόμοια