Θερμή υποδοχή σε αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης και Φέρες του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη από το Μεξικό (βίντεο)

  Επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη χθες απόγευμα του Σαββάτου ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, που “πατάει” για άλλη μια φορά στην κορυφή του κόσμου.

  Την περασμένη Πέμπτη στο Μεξικό στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου στα 100 μέτρα πεταλούδα της κατηγορίας S9 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ, επιβεβαιώνοντας την αξία του, και παραμένοντας στα χρυσά μετάλλια, όπως όταν στέφθηκε χρυσός παραολυμπιονίκης στο Ρίο ντε Τζανέιρο πριν από 14 μήνες.

  Χορηγούμενη

  Η υποδοχή που οργανώθηκε κυρίως από τους φίλους του ήταν ιδιαίτερα θερμή, ενώ στο αεροδρόμιο μαζί με το πλήθος κόσμου βρέθηκε και ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης που τον καλωσόρισε.

  Λίγο αργότερα στις Φέρες, τον τόπο καταγωγής του, τον υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκότσης μαζί με όλους τους κατοίκους της περιοχής και οι πανηγυρισμοί ήταν μεγάλοι.

  Ο Δημοσθένης, που γεμίζει με περηφάνια όλη την Ελλάδα με τις διακρίσεις του αλλά κυρίως τους Φεριώτες και τους Αλεξναδρουπολίτες, σεμνός όπως πάντα, μαζί με τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη, ευχαρίστησαν για την υποδοχή.

  Το χρυσό παιδί των Φερών, ευχαρίστησε τους γονείς του και τον προπονητή του που συμβάλλουν καθοριστικά στις επιτυχίες του και αφιέρωσε το μετάλλιο του σε όλους τους παρευρισκόμενους.

  H Αλεξανδρούπολη υποδέχθηκε τον Δημήτρη Καρυπίδη (πηγή φωτό radiomax)

  Μαζί με τον Μιχαλεντζάκη θα επιστρέψει στην Αλεξανδρούπολη και ο Δημήτρης Καρυπίδης που στην ίδια διοργάνωση κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στους τελικούς των 50 και 100 μέτρων ύπτιο της κατηγορίας S1.

   

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!