Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
23.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΘεατρική παράσταση από μαθητές του λυκείου Σαμοθράκης

Θεατρική παράσταση από μαθητές του λυκείου Σαμοθράκης

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, η Α΄και η Β΄ Λυκείου Σαμοθράκης μετά από πολύ δουλειά έδωσαν μια πολύ ωραία θεατρική παράσταση με τίτλο “Σαν παλιό σινεμά”.

Η παράσταση ήταν διάφορα αποσπάσματα από αξέχαστες και αγαπημένες ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Πριν αρχίσει η παράσταση έκανε μια μικρή αλλά περιεκτική παρουσίαση της ο Λυκειάρχης Σαμοθράκης Χρήστος Γιαραμάνης.

Αναφέροντας και ευχαριστώντας τους συντελεστές που ήταν οι ηθοποιοί – μαθητές, οι καθηγητές Σπυρ. Παπατσάνης και Πολ. Μαργαρίτη, όσους εργάστηκαν για τα σκηνικά, δηλαδή την δασκάλα Αθ. Ζολώτα και τον Νίκο Τραχιώτη.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όσους επαγγελματίες του νησιού βοήθησαν σε ότι τους ζητήθηκε.

Βέβαια όπως πληροφορήθηκα και ο ίδιος ο κύριος Γιαραμάνης εκτός από αρωγός της εκδήλωσης βοήθησε όπου χρειάζονταν.

Μπράβο σε όλους που πρόσφεραν σε όσους παρακολούθησαν την παράσταση μια πολύ ωραία δουλειά με πολύ γέλιο που το έχει ανάγκη ο κόσμος.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου, χωρίς ίχνος υπερβολής ήταν κατάμεστη από συγγενείς φίλους και όχι μόνο των πρωταγωνιστών. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Αθ. Βίτσας, ο αντιδήμαρχος κύριος Ν. Γαλατούμος, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και οι στρατιωτικές αρχές.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και αφού μας απέδειξαν με το παραπάνω ότι τα καταφέρνουν αυτό να ήταν μόνο η αρχή και σύντομα να απολαύσουμε κι άλλες παραστάσεις, που όπως φάνηκε ο κόσμος της Σαμοθράκης έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις και τις στηρίζει.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

Οι αλλαγές στις επιδοτήσεις που φέρνει η κυβέρνηση λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Εκτός πραγματικότητας οι αριθμοί για μέλι και βιολογική κτηνοτροφία

Στις αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση λόγω της υπόθεσης ΟΠΕΚΕΠΕ, χαρακτηρίζοντας πρώτη προτεραιότητα την...

Με 42 αθλητές συμμετείχε η “Ελληνική Πολεμική Αγωγή” στο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης "Ελληνική Πολεμική Αγωγή" συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος...

Παρόμοια