Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
23.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΕλλαδαTaxisnet: Εντός των επόμενων ημερών ανοίγει η πλατφόρμα για χρέη στην Εφορία

Taxisnet: Εντός των επόμενων ημερών ανοίγει η πλατφόρμα για χρέη στην Εφορία

Τη δυνατότητα τμηματικής εξόφλησης των οφειλών τους μέσω ρύθμισης, σε 12 δόσεις, θα έχουν εντός των επόμενων ημερών οι φορολογούμενοι, όταν και θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Taxisnet. Έτσι θα τους δοθεί η δυνατότητα να πληρώσουν προτού τα χρέη τους καταστούν ληξιπρόθεσμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», με το άνοιγμα της συγκεκριμένης εφαρμογής, οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν παλαιότερες ρυθμίσεις ως προς τις οφειλές τους και κυρίως τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Βάσει αυτών των νέων ευνοϊκών μέτρων, όμως, δημιουργείται πλέον ένα σκληρό κανονιστικό πλαίσιο, καθώς η Εφορία δεν θα χαρίζει σε κανέναν σε ό,τι αφορά την εξόφληση ή τη ρύθμιση νέων φορολογικών οφειλών.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, βάσει των όσων προβλέπει η φορολογική νομοθεσία, από την Πρωτοχρονιά του 2018 οι φορολογούμενοι που έχουν ήδη ρυθμίσει τις οφειλές τους με οποιαδήποτε ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης θα πρέπει, προκειμένου να μην την απολέσουν, είτε να εξοφλούν είτε να ρυθμίζουν τις νέες τους οφειλές, προτού αυτές γίνουν ληξιπρόθεσμες.

Από τη στιγμή που θα τεθεί σε λειτουργία η νέα εφαρμογή του Taxisnet, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στη ρύθμιση των 12 δόσεων ηλεκτρονικά. Το επιτόκιο της ρύθμισης θα είναι 8,76%, ενώ η τακτοποίηση των οφειλών θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω πάγιας εντολής με χρέωση στον τραπεζικό λογαριασμό του φορολογούμενου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τον ιστότοπο του TAXISnet (www.gsis.gr).

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

«myStreet»: Από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η νέα εφαρμογή καταγγελιών για τα τραπεζοκαθίσματα στην εστίαση

Μετά την επιτυχία του MyCoast, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα...

Εγκρίθηκε η αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής Αλεξανδρούπολη-Πύθιο από τις Βρυξέλλες

Πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του Μηχανισμού «Συνδέοντας την Ευρώπη» (Connecting...

Απίστευτο: Aπόδειξη σε δραχμές μας θυμίζει τι ψωνίζαμε το 1978 με 1.150 δρχ δηλαδή 3,5 ευρώ (βίντεο)

Μια απόδειξη του 1978…και διηγώντας τα να κλαις Ταξίδι στην εποχή της δραχμής έκανε το...

Τούρκος TikToker πλήρωσε €22,5 σε ελληνική ταβέρνα και εξόργισε τους συμπατριώτες του – «Μη δίνουμε λεφτά στους Έλληνες» του έγραψαν

Ορυμαγδό σχολίων προκάλεσε βίντεο στο TikTok από γεύμα που έφαγε σε ελληνική ταβέρνα ο...

Παρόμοια