Τρίτη, 22 Ιουλίου, 2025
32.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΣύσκεψη για τη λειτουργία λυκειακών τάξεων στο γυμνάσιο Ξυλαγανής

Σύσκεψη για τη λειτουργία λυκειακών τάξεων στο γυμνάσιο Ξυλαγανής

Με την παρουσία του Δημάρχου Μαρωνείας- Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου και της διευθύντριας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαίρης Κοσμίδου, τη συμμετοχή της προέδρου της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μαρωνειας- Σαπών κ. Ολυμπίας Λούρμπα, του προέδρου της ΕΛΜΕ Ροδόπης κ. Μιχάλη Βασιλειάδη, του διευθυντή του Γυμνασίου Ξυλαγανής κ. Χρήστου Σαμαρά, του δημοτικού συμβούλου κ. Ευάγγελου Βαρνιτσιώτη, εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα τη λειτουργία λυκειακών τάξεων στο γυμνάσιο Ξυλαγανής από την επόμενη σχολική χρονιά (2022-2023).

Η σύσκεψη έγινε σε συνέχεια της θετικής εξέλιξης που είχε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μαρωνείας- Σαπών το αίτημα λειτουργίας λυκειακών τάξεων στο γυμνάσιο Ξυλαγανής (ΦΕΚ Β΄ 2909-8-6-2022), αίτημα που υποστηρίχθηκε σθεναρά από τοπικούς θεσμικούς φορείς και προσωπικότητες.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την άποψη ότι θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι μαθητές που ολοκλήρωσαν τη φοίτηση τους στο γυμνάσιο Ξυλαγανής να εγγραφούν στην Α΄ λυκειακή του ίδιου σχολείου και να στηριχθεί με αυτό τον τρόπο η λειτουργία του, δίνοντας ελπίδα για το μέλλον.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Καύσωνας στον Έβρο: Υποχρεωτική παύση εξωτερικών εργασιών – Πρόστιμα και τηλεργασία για ευπαθείς ομάδες

Σε εφαρμογή τίθενται από σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025, τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε...

Σχέδιο πόλης Νέας Χηλής: Υπογραφές 27 κατοίκων με αίτημα συζήτησης

Τον περασμένο Αύγουστο ο Δήμος κοινοποίησε  τις πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα...

Ανεβάζει τους τόνους η Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα: Πρέπει να συζητηθεί η κυριαρχία νησιών στο Αιγαίο

Η Τουρκία επανέρχεται στο θέμα των θαλάσσιων πάρκων, μετά την απάντηση της Αθήνας στις...

Αλεξανδρούπολη: Επιδρομές αγριογούρουνων σε καλλιέργειες

«Μάστιγα» για τους αγρότες του Έβρου αποτελούν τα κοπάδια αγριογούρουνων τα οποία πέφτουν στα...

Παρόμοια