Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Μαρτίου 2026 στην Κομοτηνή, κατηγορούμενα για ληστεία σε βάρος ημεδαπού στην Αλεξανδρούπολη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν το βράδυ της 27ης Μαρτίου στην οικία του θύματος σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης και με απατηλό πρόσχημα τον έπεισαν να επιβιβαστεί στο όχημα. Στη συνέχεια, τον μετέφεραν σε άλλη περιοχή της πόλης και, με την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό. Αμέσως μετά, οι δράστες αποβίβασαν τον παθόντα σε διαφορετικό σημείο και διέφυγαν.
Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, οι οποίες οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων δραστών στην Κομοτηνή. Το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή ενός από τους συλληφθέντες, κατασχέθηκε και επιστράφηκε στον παθόντα.
Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.























