Χθες (26-11-2025), σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ορεστιάδας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας μη νόμιμους μετανάστες, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.
Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου εντόπισαν και συνέλαβαν τον πρώτο διακινητή, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μετέφερε παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, επίσης με Ι.Χ.Ε., ο οποίος μετέφερε παράνομα άλλους έξι μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν τα οχήματα των δραστών και τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις υποθέσεις διενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και Διδυμοτείχου.





















