Σάββατο, 5 Ιουλίου, 2025
16.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΣυνελήφθησαν 3 ημεδαποί κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν 13 φυτά κάνναβης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθησαν χθες (16-9-2020), στους νομούς Καβάλας και Σερρών, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Καβάλας και Δράμας τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον ένα ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να καλλιεργεί στον αύλειο χώρο της οικίας του πέντε (5) φυτά κάνναβης ύψους 1,50 μέτρου, ενώ στην κατοχή του εντόπισαν επίσης μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον δεύτερο ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να καλλιεργεί στον αύλειο χώρο της οικίας του πέντε (5) φυτά κάνναβης, ύψους από 50 εκατοστά έως 2,5 μέτρα.

Στη τρίτη περίπτωση, χθες το απόγευμα σε χωριό των Σερρών,από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας συνελήφθη ο τρίτος ημεδαπός, διότι καλλιεργούσε στον αύλειο χώρο του σπιτιού του δύο (2) φυτά κάνναβης ύψους 40 και 60 εκατοστών, καθώς επίσης κατείχε στο εσωτερικό του ένα ακόμη αποξηραμένο φυτό κάνναβης ύψους 1,5 μέτρου.

Κατασχέθηκαν συνολικά 13 φυτά κάνναβης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρείς υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Ασφαλείας Καβάλας και Δράμας.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Τούρκος TikToker πλήρωσε €22,5 σε ελληνική ταβέρνα και εξόργισε τους συμπατριώτες του – «Μη δίνουμε λεφτά στους Έλληνες» του έγραψαν

Ορυμαγδό σχολίων προκάλεσε βίντεο στο TikTok από γεύμα που έφαγε σε ελληνική ταβέρνα ο...

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Αγγίζουν τα 800 εκ. ευρώ τα χρέη μεγαλο-οφειλετών του Έβρου προς Δημόσιο και ΕΦΚΑ

Εκατόν τριάντα τέσσερα (134) Νομικά Πρόσωπα (εταιρείες, επιχειρήσεις, ακόμα και συνεταιρισμοί) του Έβρου, βρίσκονται...

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Έβρου

«Από την έναρξη της θητείας μας μέχρι σήμερα, υλοποιούμε στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου έργα...

Παρόμοια

34 τροχαία ατυχήματα -δυστυχήματα στην ΠΑΜΘ τον Ιούνιο του 2025

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν...