ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΣυνελήφθησαν 2 αλλοδαποί για νομιμοποίηση εσόδων στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί για νομιμοποίηση εσόδων στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου

Συνελήφθησαν την 22-3-2023 το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία και κλοπές τροχοφόρων.

Ειδικότερα, οι δράστες οδηγώντας δύο πολυτελή Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη Χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή Αξιωματούχων της Frontex στα δύο οχήματα διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφεραν ήταν πλαστές, ενώ οι αριθμοί πλαισίου των αυτοκινήτων ήταν παραποιημένοι. Επιπλέον όπως προέκυψε τα ανωτέρω οχήματα είναι καταχωρημένα από τις Αρχές της Γερμανίας ως αντικείμενα με σκοπό την κατάσχεση, καθόσον έχουν κλαπεί τον Δεκέμβριο του έτους 2022 και τον Φεβρουάριο του έτους 2023 αντίστοιχα από περιοχές της Γερμανίας.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, δύο ζεύγη πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια