ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΣυνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός με 19 μη νόμιμους μετανάστες την Εγνατία Οδό Ξάνθης...

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός με 19 μη νόμιμους μετανάστες την Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 15/16-6-2019, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκαεννέα (19) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκαεννέα (19) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια