Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει τη συναυλία της καλλιτέχνιδας Μαρσώ, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 20:00, στην Πλατεία του Φάρου.
Η εκδήλωση έχει διάρκεια περίπου 1 ώρα και 25 λεπτά και σκοπό έχει να προσφέρει στους δημότες και τους επισκέπτες μια ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης, μουσικής και πολιτιστικής έκφρασης. Η πρωτοβουλία συμβάλλει παράλληλα στη ζωντάνια της πόλης και στην τουριστική προβολή της περιοχής.

Η συνολική δαπάνη για τη συναυλία ανέρχεται σε 11.999,48 € με ΦΠΑ 24% (9.677 € + ΦΠΑ). Στο κόστος περιλαμβάνονται:
- Αμοιβές και ασφαλιστικές εισφορές 6 ατόμων (καλλιτέχνιδα και συντελεστές): 7.000 €
- Αμοιβή γραφείου: 1.000 €
- Μεταφορικά και διαμονή: 1.677 €

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων που θα γεμίσουν με λάμψη, χαρά και μουσική κάθε γωνιά της περιοχής!
Οι οικισμοί του δήμου στολίζονται και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα φωτίζουν τις πλατείες, δημιουργώντας μια ζεστή, μαγική ατμόσφαιρα που μας φέρνει πιο κοντά στο πνεύμα των γιορτών — από την Κίρκη και τη Μάκρη μέχρι τους Κήπους και τον Καβησό.
Η μεγάλη κορύφωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του Φάρου, σε μια βραδιά γεμάτη φως, μουσικές και εορταστική ατμόσφαιρα. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξανδρούπολης, οι φιλοξενούμενες Φιλαρμονικές του Δήμου Δράμας και του Δημοτικού Διαμερίσματος Ξηροποτάμου, καθώς και το Δημοτικό μας Ωδείο.
Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, η γιορτινή διάθεση συνεχίζεται με μια μοναδική συναυλία της ιδιαίτερα αγαπητής στη νεολαία Marseaux, που υπόσχεται μια αξέχαστη μουσική εμπειρία γεμάτη ενέργεια και χριστουγεννιάτικη μαγεία.
Παράλληλα, πλήθος εκδηλώσεων και δημιουργικών δράσεων θα εξελίσσονται στη χριστουγεννιάτικη γειτονιά, από τις αποθήκες στο λιμάνι και την πλατεία Φάρου μέχρι το κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος.
Σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε τη χαρά και τη ζεστασιά των Χριστουγέννων, συμμετέχοντας στις γιορτινές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος μας για μικρούς και μεγάλους. Ας κάνουμε αυτές τις γιορτές πραγματικά αξέχαστες, γεμάτες χαμόγελα και χριστουγεννιάτικη λάμψη!
Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, επισκεφθείτε το καλεντάρι των πολιτιστικών δράσεων στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης: events























