Σάββατο, 5 Ιουλίου, 2025
26.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΣυνάντηση του δημάρχου Μαρώνειας - Σαπών με τον Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης

Συνάντηση του δημάρχου Μαρώνειας – Σαπών με τον Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης

Γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση με τον Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη είχε το πρωί της Πέμπτης 10 Αυγούστου στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Στη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην αναγκαιότητα στήριξης του Δήμου για την υλοποίηση έργων ύδρευσης, χρηματοδότησης μελετών καθώς και ενίσχυσης του για δράσεις αντιπυρικής προστασίας.

Ο Δήμαρχος έθεσε επίσης στον Υφυπουργό το ζήτημα της επικινδυνότητας της Εγνατίας Οδού εξαιτίας της κίνησης οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα από διακινητές παράτυπων μεταναστών. Επεσήμανε ότι δυστυχώς έχει εξελιχθεί σε καθημερινό επικίνδυνο φαινόμενο και ζήτησε την παρέμβαση του ώστε η πολιτεία να λάβει άμεσα μέτρα προστασίας.

Ακόμη συζητήθηκε η συμμετοχή του Δήμου σε διακρατικά και άλλα προγράμματα τα οποία υλοποιεί το Υπουργείο.

Ο Δήμαρχος προσκάλεσε τον Υφυπουργό να επισκεφτεί τον Δήμο και να δει από κοντά τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες και προοπτικές του.

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ο Υφυπουργός υπογράμμισε τη βούληση του να βοηθήσει προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων και ικανοποίησης των.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

Τούρκος TikToker πλήρωσε €22,5 σε ελληνική ταβέρνα και εξόργισε τους συμπατριώτες του – «Μη δίνουμε λεφτά στους Έλληνες» του έγραψαν

Ορυμαγδό σχολίων προκάλεσε βίντεο στο TikTok από γεύμα που έφαγε σε ελληνική ταβέρνα ο...

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο στην πρώτη δεκάδα με τα μεγαλύτερα ποσοστά μετακίνησης πληθυσμού σε ολόκληρη την Ελλάδα

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο. Τρεις ακριτικές περιοχές της ΠΕ Έβρου που σ' ότι αφορά στο...

Παρόμοια