Συνελήφθη το πρωί της 22ης Ιανουαρίου 2026 στην Ξάνθη ένας ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, καθώς ασκούσε υπαίθριο πλανόδιο εμπόριο χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση 36 είδη παρεμπορίου, συγκεκριμένα υαλοκαθαριστήρες, τα οποία και κατασχέθηκαν από τις αρχές.
Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, ενώ η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία για την άσκηση υπαίθριου εμπορίου.
Η αστυνομία υπενθυμίζει στους πολίτες ότι η άσκηση πλανόδιου ή υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια είναι παράνομη και τιμωρείται με διοικητικά μέτρα και κατασχέσεις των εμπορευμάτων.























