Στις 9 Αυγούστου η “Λευκή Νύχτα” της Αλεξανδρούπολης (video)

Στις 9 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η 5η “Λευκή Νύχτα” στην Αλεξανδρούπολη, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Ήδη οι πρώτες προεργασίες και ο σχεδιασμός έχουν ολοκληρωθεί, και έχουν κληθεί οι καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης (εφόσον φυσικά επιθυμούν), να δηλώσουν ενδιαφέρον για κάποια εκδήλωση στο καταστήματα τους, προκειμένου να γίνει μία σωστή οργάνωση και ένας σωστός συντονισμός, εξήγησε ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αλεξανδρούπολης, Βασίλης Κασαπίδης.

Αποκάλυψε δε, πως φέτος θα πραγματοποιηθεί και μία πολύ μεγάλη εκδήλωση, ένα “φεστιβάλ πόλης” όπως το χαρακτήρισε, το οποίο θα καλύψει όλο το κέντρο της πόλης, και θα είναι μια γιορτή μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.

Χορηγούμενη

Οι λεπτομέρειες όσον αφορά, συγκροτήματα συναυλίες και τις λοιπές πολιτιστικές και μη δράσεις, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι θα βρεθούν στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, το βράδυ της 9ης Μαΐου, θα διασκεδάσουν, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα καταστήματα, και να περάσουν μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.