Τετάρτη, 16 Ιουλίου, 2025
33.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΕπιχειρήσειςΣτάση εργασίας κήρυξε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή 28/2

Στάση εργασίας κήρυξε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή 28/2

Συμμετοχή στην συγκέντρωση για τα Τέμπη από τις 11:00 έως στις 14:00

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης καλεί σε συγκέντρωση μνήμης και δικαιοσύνης για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, που συνέβη στις 28 Φεβρουαρίου 2023 η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2025, στις 11:00πμ μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, καθώς και σε στάση εργασίας την ίδια μέρα από τις 11:00 έως στις 14:00.

Ο ΕΣ Αλεξανδρούπολης  καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στην στάση εργασίας και στην συγκέντρωση ενώνοντας τη φωνή τους με τα αιτήματα των οικογενειών για πλήρη διαλεύκανση των αιτιών της τραγωδίας και τιμωρία των υπευθύνων με σκοπό να τιμηθούν οι 57 ψυχές που χάθηκαν άδικα, να εκφραστεί η αλληλεγγύη προς τις οικογένειες των θυμάτων και να ζητηθεί δικαιοσύνη και λογοδοσία για την τραγωδία.

Με την συμμετοχή μας στην εν λόγω δράση δηλώνουμε αρχικά την άμεση ανταπόκρισή μας στο κάλεσμα του συλλόγου των συγγενών, με το σύνθημα “ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ” και ότι είμαστε ανυστερόβουλα, χωρίς φανφαρονισμούς και άλλες σκέψεις, με τους ανθρώπους που βγαίνουν στους δρόμους και απαιτούν να λάμψει η αλήθεια για την τραγωδία και να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας.

  Με τιμή,    
Ο Πρόεδρος     Κασαπίδης Βασίλειος  
Ο Γενικός Γραμματέας     Γιάκατης Θεόδωρος    

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Σοβαρό τροχαίο με πατίνι στην Αλεξανδρούπολη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όταν δύο ανήλικοι με πατίνι συγκρούστηκαν με Ι.Χ. Το περιστατικό,...

Πανήγυρη Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίας Μαρίνας Μαΐστρου

Την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025, η Εκκλησία μας θα εορτάσει τη μνήμη της Αγίας...

Ανεβαίνει η στάθμη του νερού στον Άρδα

Σε δυσχερή θέση βρέθηκαν προ ημερών οι αγρότες στον νομό Έβρου, λόγω της περιορισμένης...

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Νεκρός ένας 45χρονος μετά από σύγκρουση με ΙΧ φορτηγό 73χρονου Βούλγαρου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (15/07) στην Εγνατία Οδό, πριν τα διόδια...

Παρόμοια