fbpx
4.9 C
Alexandroupoli
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Σουφλί: Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΝΟΧΗ”

- Χορηγούμενη-

Δυναμικό ξεκίνημα του προεκλογικού αγώνα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Σουφλίου, πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου η παράταξη «Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή» του υποψήφιου Δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκου, εγκαινιάζοντας το εκλογικό της κέντρο.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία της «πόλης του μεταξιού», σε μια εντυπωσιακή παρουσία που κυρίαρχο στοιχείο της είχε τον παλμό και το πάθος με το οποίο χειροκρότησαν οι παραβρισκόμενοι την από καρδιάς και ψυχής ομιλία του σημερινού Δημάρχου Σουφλίου, ο οποίος μαζί με τους υποψηφίους του ζητάει την στήριξη των πολιτών του Δήμου Σουφλίου για να συνεχιστεί το σπουδαίο έργο που επιτελέστηκε τα 4 προηγούμενα χρόνια.

Με έργα και χρηματοδοτήσεις συνολικά πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία βλέπουν, περπατούν και τα χρησιμοποιούν οι δημότες της πόλης και των οικισμών. Με την βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής τους γενικότερα σε πολλούς τομείς, χάρη σε αυτές τις παρεμβάσεις που δεν αποτελούν ευχολόγια ή λόγια του αέρα, αλλά απτή πραγματικότητα. Γιατί ήδη αρκετά υλοποιήθηκαν, άλλα ξεκινούν και πολλά ακόμα έχουν προγραμματιστεί και είναι έτοιμες οι μελέτες.

«Κάναμε τις απανωτές κρίσεις που αντιμετωπίσαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια, με τις πλημμύρες, τις φωτιές, την πανδημία, ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ για να διεκδικήσουμε όχι μόνο αποκατάσταση των καταστροφών και ζημιών, αλλά πολύ περισσότερα. Με συγκεκριμένο σχέδιο, έτοιμες προτάσεις και μελέτες στην Πολιτεία και σκληρή διεκδίκηση προς κάθε κατεύθυνση», τόνισε στην με έντονο πάθος ομιλία του ο κ.Καλακίκος, καταχειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες συνδημότες του που έδωσαν το παρόν.

«Το Σουφλί μπήκε στον παγκόσμιο χάρτη και ενδιαφέρον. Ακούγεται πλέον παντού. Η περιοχή μας διεκδικεί και παίρνει αυτά που δικαιούται και του είχαν στερήσει. Μετά τις πλημμύρες, κατασκευάσαμε σύγχρονο οδικό δίκτυο στα χωριά του ορεινού όγκου, βγάζοντας τα από την απομόνωση δεκαετιών. Ο Δήμος Σουφλίου ετοιμάζεται να αποκτήσει Πανεπιστημιακή Σχολή, όπως ακούστηκε επίσημα από τα χείλη του Πρωθυπουργού.», συμπλήρωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος.

Για να επισημάνει με νόημα: «‘Όλα αυτά ήρθαν με μια αξιωματική αντιπολίτευση να έχει στείρα άρνηση. Να μην ψηφίζει ούτε τις χρηματοδοτήσεις των έργων που βελτιώνουν την ζωή των συμπολιτών μας. Γαντζωμένοι στο παρελθόν, την μιζέρια και την αδράνεια, γιατί ήθελαν έναν Δήμο Σουφλίου μικρό, αδύναμο, χωρίς φωνή, πυγμή και διεκδίκηση. Όμως ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θα μείνουν. Εμείς συνεχίζουμε στο μέλλον με την στήριξη του κόσμου, για να φτάσουμε τον Δήμο Σουφλίου ακόμα ψηλότερα»

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Life pass: ζωή με το δελτίο

Η ύπαρξη των κάθε λογής «pass» ή «voucher» όπως είναι γνωστά πλέον τα δελτία, τα  κουπόνια, οι προπληρωμένες επιταγές και κάρτες αποτελούν πλέον μέρος...