ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΣώτης Βολάνης live στη «Νεράιδα» Αλεξανδρούπολης στις 13 Μαΐου – Λαϊκή βραδιά...

Σώτης Βολάνης live στη «Νεράιδα» Αλεξανδρούπολης στις 13 Μαΐου – Λαϊκή βραδιά με έντονο πρόγραμμα

Μια δυνατή λαϊκή βραδιά ετοιμάζεται στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 13 Μαΐου, με τη Νεράιδα να υποδέχεται τον Σώτη Βολάνη σε ένα πρόγραμμα που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής θα βρεθεί στη σκηνή της Νεράιδας, προσφέροντας μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες, διασκέδαση και έντονο μουσικό παλμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μαζί του θα εμφανιστούν ο Γιάννης Μαλλιώτακης και η Ζένια Δούκα, ενώ συμμετέχουν επίσης ο Βαγγέλης Ζάρας και η Κατερίνα Σταμπολάκη.

Η έναρξη του προγράμματος έχει προγραμματιστεί για τις 23:00, ενώ η είσοδος είναι στα 10 ευρώ.

Για κρατήσεις και πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα 6986639839 & 6947647776

Η συγκεκριμένη μουσική βραδιά αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο δυνατές λαϊκές εξόδους του Μαΐου στην περιοχή, προσελκύοντας φίλους της ελληνικής διασκέδασης από όλο τον Έβρο.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια