Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου, 2025
24.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΣε 10ετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο δολοφόνος του 6χρονου Μεχμέτ Αλή Σεζάλ

Σε 10ετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο δολοφόνος του 6χρονου Μεχμέτ Αλή Σεζάλ

Καταδικάστηκε σε 18 χρόνια ποινικού σωφρονισμού όμως θα εκτίσει τα 10 εξ αυτών στις φυλακές της Κορίνθου.

Στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων οδηγήθηκε την Παρασκευή 28 Απριλίου ο 15χρονος Ι.Φ., ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο συντάραξε το πανελλήνιο με τον βιασμό και την δολοφονία του 6χρονου Μεχμέτ Αλή Σεζάλ από το Αλάν Κογιού Κομοτηνής.

Στη διάρκεια της εκδίκασης, η οποία δεν διήρκησε πάνω από μία ώρα, ο 15χρονος ομολόγησε για ακόμη μια φορά τις αποτρόπαιες πράξεις του με το δικαστήριο να του επιβάλλει συνολικά 18 έτη ποινικού σωφρονισμού και συγκεκριμένα 10 έτη για ανθρωποκτονία, 4 έτη για τον βιασμό και 4 έτη για την αποπλάνηση ανηλίκου.

Ωστόσο, επειδή ο δράστης είναι ανήλικος από την ποινή αυτή θεωρούνται εκτιτέα μόνο τα 10 ετή, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συγκεντρωμένων, από νωρίς το πρωί έξω από τα δικαστήρια, συγγενών και οικείων του 6χρονου Σεζάλ.

Ο 15χρονος δράστης θα παραμείνει έγκλειστος στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Κορίνθου από όπου μεταφέρθηκε για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

«Ανάσα» για Νέους Αγρότες: Άτοκα δάνεια έως 100.000 € με 40% επιδότηση και μόλις 10% ίδια συμμετοχή

Μια σημαντική «ανάσα» ρευστότητας για τους Νέους Αγρότες φέρνει το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο «Agri‑Generation»...

Αγανάκτηση: Έγραψαν συνθήματα στο ανακαινισμένο 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

Στο νέο ανακαινισμένο σχολικό μας κτίριο του 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης – έργο που...

Η λίστα με τους 12.720 οικισμούς που θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια

Στην κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για οικισμούς έως 1.500 κατοίκων αναφέρθηκε ο Κυριάκος Πιερρακάκης κατά...

“Απαξιωτική η στάση του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στην πρόσφατη περιοδεία του στην Αν. Μακεδονία και Θράκη”

Καταγγέλλουμε την απαξιωτική στάση του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην πρόσφατη περιοδεία του...

Παρόμοια