fbpx
3.9 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Run Greece: Η επίσημη ομάδα της Αλεξανδρούπολης στον τελικό της Αθήνας

- Χορηγούμενη-

Το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν.Μακ.Θράκης, όπως κάθε χρόνο διοργανώνουν την Γιορτή του Εθελοντή του Run Greece, με βραβεύσεις των Φορέων που στήριξαν τον αγώνα, αλλά και των Εθελοντών του Run Greece Αλεξανδρούπολης.
Η Γιορτή του Εθελοντή του RG θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “ΕΓΝΑΤΙΑ” την Δευτέρα 9/10 και ώρα 6.30μμ., όπου και θα ανακοινωθεί η 20 μελής ομάδα (νικητές ανά ηλικιακή κατηγορία των 5χλμ) που θα εκπροσωπήσει το RUN GREECE Αλεξ/πολης στον τελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 12/11 κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Τα έξοδα της αποστολής της ομάδας είναι χορηγία της ERGO Ασφαλιστικής, η οποία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Δευτέρας, θα ενημερώσει τους 20 νικητές για τις διαδικασίες του ταξιδιού.
 
 

Η ομάδα του RUN GREECE Αλεξ/πολης αποτελείται από τους:

ΤΣΙΤΑΚ ΣΑΛΗ
ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΦΟΥΡΛΑΜΗ ΣΟΦΙΑ
ΖΑΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΛΕΞΑΚΗ ΧΡΥΣΑ
ΤΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΤΑΘΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΝΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΙΑΛΑΜΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΗΜΕΡΑ- Κυριακή 12/11 στα πλαίσια του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ-10.35ΠΜ (ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ &ΖΑΧΑΡΩΦ)-στο 39.195Μ του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- Μόνο οι προκριθέντες του αγώνα 5χλμ από όλα τα RUN GREECE
Οι 3 πρώτοι/ες της ηλικίας 18-34, και μόνο ο πρώτος και η πρώτη των κατηγοριών, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64 και 65 και άνω.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- Να είναι κάτοικοι της σχετικής περιφέρειας διεξαγωγής του εκάστου αγώνα για διάστημα πάνω από 12 μήνες (υποβάλλεται και σχετική δήλωση). Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους την ημέρα του Τελικού RUN GREECE. Να έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής του τελικού αγώνα 3χλμ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης της Ομάδας, μέχρι την Τετάρτη 11/10/17.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ-Εάν αρνηθούν αυτοί που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής, αντικαθίστανται από τους αναπληρωματικούς τους. Επίσης εάν δεν πληρούν τις συμμετοχές κάποιας κατηγορίας, αντικαθίστανται από τους νικητές του αγώνα 10χλμ, στην αντίστοιχη κατηγορία.

ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ-Κανένας αθλητής/τρια δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό, εκτός συναγωνισμού.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-Όσοι δρομείς τερματίσουν μέσα στο όριο λήξης του αγώνα (11.05, δηλαδή 30 λεπτά), θα βαθμολογηθούν ομαδικά, κατατάσσοντας τις ομάδες των 7 πόλεων σε σειρά βαθμολογίας ομάδων γυναικών και ομάδων ανδρών. Ο μεγάλος χορηγός του RUN GREECE, η WIND, θα δώσει στις δύο νικήτριες ομάδες (ανδρών-γυναικών) τη δυνατότητα να διαθέσουν, με απόφαση των νικητριών ομάδων, τα ποσά των 2.500 ευρώ για κάθε νικήτρια ομάδα, που θα διαθέσουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της περιοχής τους.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ-Στον πρώτο νικητή/τρια της γενικής κατάταξης ανδρών-γυναικών, θα απονεμηθούν κύπελλο- μετάλλιο-δίπλωμα και στους δεύτερους και τρίτους μετάλλιο-δίπλωμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν μετάλλια. Στην νικήτρια ομάδα ανδρών-γυναικών θα απονεμηθεί κύπελλο που θα παραλάβει ο συντονιστής της ομάδας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-Ο χορηγός του αγώνα ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-Πρωί αναχώρηση ομάδων για Αθήνα (αεροπορικός). Διαμονή-διατροφή στο ξενοδοχείο Presıdent Athens (αρχή Κηφισίας). Φωτογράφιση ομάδων, επίσκεψη στην EXPO-Διοργάνωσης Μαραθωνίου Αθήνας.
Εκδήλωση με την ονομασία PASTA PARTY το βράδυ του Σαββάτου.
Την Κυριακή το πρωί 9πμ παρακολούθηση τηλεοπτικά της εκκίνησης του Μαραθωνίου και μετάβαση στην εκκίνηση του τελικού αγώνα RUN GREECE.

Εκκίνηση στις 10.35. Τερματισμός στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Απονομές στις 11.35 στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Αναχώρηση ομάδων στις 4μμ για τις έδρες τους.


- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο