Ρεκόρ κίνησης στο “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” φέτος το καλοκαίρι (video)

Περισσότεροι από 83 χιλιάδες επιβάτες διακινήθηκαν φέτος το καλοκαίρι (το διάστημα από 01.05 έως 21.08 δηλαδή) στον αερολιμένα ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ της Αλεξανδρούπολης, αγγίζοντας τα επίπεδα, του 2009!

Μάλιστα, ο αριθμός αυτός αφορά μόνο στους επιβάτες του εσωτερικού, εξηγεί ο Αερολιμενάρχης, Στέλιος Ζαντανίδης κάνοντας λόγο για έναν αριθμό επιβατών …ρεκόρ!

Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, η οποία επίσης θεωρήθηκε καλή χρονιά, η αύξηση αγγίζει το 30 τοις εκατό, ενώ η μεγαλύτερη αύξηση παρουσιάστηκε τον Ιούλιο, φτάνοντας στο 40 τοις εκατό.

Χορηγούμενη

“Η αύξηση αυτή λειτουργεί και διαφημιστικά, για την Αλεξανδρούπολη, γιατί η καλή είδηση, διαδίδεται με καλές τιμές, και όσο αυξάνεται η κίνηση, είναι δεδομένο ότι θα μειώνονται οι τιμές. Και μία αεροπορική εταιρία να είχαμε, όσο γεμίζουν τα αεροπλάνα, τόσο θα πέφτουν οι τιμές. Άρα, το ότι ο κόσμος αποφάσισε να κινηθεί, σε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά από πέρσι και το ότι βρέθηκαν οι τιμές και τα δρομολόγια που προσελκύουν όλο αυτό, είναι πολύ θετικό στοιχείο” τονίζει ο Αερολιμενάρχης.