” Έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν για να βρεθεί η 60χρονη αγνοούμενη” (video)

Η 60χρονη Σύρμω Κανλίδου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τον Πύργο Ορεστιάδας. Αγνοείται από την ημέρα του Αγιασμού του Λυκείου στο οποίο για χρόνια εργαζόταν. Από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου όσο κι αν έχουν ψάξει δεν μπορούν να εντοπίσουν κανένα ίχνος της.

«Χρειάζομαι απαντήσεις για να μην υπάρχουν σκιές για το τι μπορεί να της συνέβη. Η μητέρα μου ήταν πάντα μια μεγάλη αγκαλιά για μένα και την αδερφή μου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Έχω ψάξει παντού, ακόμη και σε μοναστήρια, αλλά δεν την βρήκα πουθενά. Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι πως πάντα έκρυβε πολύ καλά τα προσωπικά της έγγραφα και τώρα βρέθηκαν σε εμφανή σημεία στο σπίτι της.

Θέλω να ευχαριστήσω τις Αρχές για τις έρευνες που έχουν κάνει, αλλά τους παρακαλώ να συνεχίσουν, να μη σταματήσουν. Να ψάξουν με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και σ’ άλλους χώρους. Απευθύνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να με βοηθήσει», ανέφερε η κόρη της Παρασκευή Κανλίδου στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Χορηγούμενη

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Υποδομών και Μεταφορών της Π.Ε. Έβρου Κώστας Βενετίδης, ο οποίος μάλιστα, γνωρίζει προσωπικά και πολύ καλά, όπως είπε την 60χρονη.

Τη γνωρίζω πολύ καλά, στο σχολείο μας δούλευε. Την ξέρω πάρα πολύ καλά. Αυτό το γεγονός, μας λυπεί και υπάρχει μεγάλη αγωνία, πρώτα από όλα στους οικείους της αλλά και σε όλους εμάς που τη γνωρίζουμε. Κάνω έκκληση στον κόσμο, αν κάποιος την είδε, αν γνωρίζει το παραμικρό, οποιοδήποτε στοιχείο, να βοηθήσει να την βρούμε, γιατί πραγματικά, είναι ένα γεγονός πρωτόγνωρο για την περιοχή μας. Εύχομαι να παν όλα καλά” δήλωσε.