“Δεχθήκαμε αγενώς πυρά από τους συνδικαλιστές της Αθήνας” (video)

Απαντήσεις σε όσα του καταλογίζουν για τις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων της καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, την υποστελέχωση της υπηρεσίας, τα γερασμένα και επικίνδυνα οχήματα, έδωσε ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, κατά την έναρξη της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Ο Δήμαρχος, αναφερόμενος στα όσα ειπώθηκαν την Δευτέρα, παρουσία του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της ΠΟΕ ΟΤΑ, Ιωάννη Τσούνη, στην συνάντηση που είχε για το εν λόγω θέμα, έκανε λόγο για ένα “σόου” και έναν συνδικαλιστικό “τσαμπουκά”  ο οποίος παραπέμπει και θυμίζει άλλες εποχές.

“Είχαμε ξεχάσει αυτόν τον τσαμπουκά, τον συνδικαλισταράδων από την Αθήνα, Είχαμε ξεχάσει την απειλητική τους συμπεριφορά. και ολα όσα εδώ, αγενώς,δεχθήκαμε ώς πυρά από τους συνδικαλιστές της Αθήνας,

Η ευγένεια λέει ότι ρωτάμε το Δήμαρχο όταν τον καλούμε να συζητήσει παρουσία των ΜΜΕ και άλλων παρατάξεων. Εγώ δε θα έλεγα όχι, απλά το λέω σαν μια τραγική αγένεια, αυτών των ανθρώπων που έρχονται από κάτω και προσπαθούν να συμπαρασύρουν και τους εδώ συνδικαλιστές και εργαζόμενους του Δήμου Αλεξανδρούπολης οι οποίοι εργάζονται μαι αγαστή συνεργασία με το Δήμο τα τελευταία χρόνια.

Χθες και προχθές αισθάνθηκα άσχημα, γιατί προσπάθησαν κάποιοι να συμπαρασύρουν τους εδώ συνδικαλιστές και εργαζόμενους.

Τα βέλη του Δημάρχου έπεσαν παράλληλα, και στην Δημοτική Παράταξη “λαϊκή Συσπείρωση” η οποία κατέθεσε ερώτηση εκτός ημερησίας διάταξης για το όλο θέμα.

“Η ερώτηση που κατέθεσαν είναι καρμπόν, από τα όσα ειπώθηκαν προχτές το πρωί λες και συνεργάστηκαν” τόνισε ο Ευάγγελος Λαμπάκης προσθέτοντας και ξεκαθαρίζοντας, πως όσο θα ηγείται της Δημοτικής Αρχής, δεν υπάρχει περίπτωση, να ιδιωτικοποιηθεί η υπηρεσία της καθαριότητας του Δήμου.