Δευτέρα, 18 Αυγούστου, 2025
23.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΕλλαδαΠρώτα Στρατιώτης και μετά γιος Υπουργού Άμυνας: Ο Στέφανος Δένδιας στην Παρέλαση...

Πρώτα Στρατιώτης και μετά γιος Υπουργού Άμυνας: Ο Στέφανος Δένδιας στην Παρέλαση της 12ης Μεραρχίας”

Πριν ακριβώς έναν μήνα, το kranosgr.com είχε αποκαλύψει πως ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, είχε εκφράσει την επιθυμία να παρευρεθεί στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να δει από κοντά τον γιο του, Στέφανο, να συμμετέχει στη στρατιωτική παρέλαση της 12ης Μεραρχίας. Ωστόσο, οι αυξημένες υποχρεώσεις του ως ΥΕΘΑ δεν του επέτρεψαν να βρίσκεται εκεί.

Ο Στέφανος Δένδιας, που υπηρετεί τη θητεία του, παρέλασε κανονικά, χωρίς καμία απολύτως διάκριση από τους υπόλοιπους στρατιώτες και στελέχη της μονάδας του. Ο Υπουργός, αν και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, δεν έκρυψε την περηφάνια του, αναρτώντας στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία του γιου του, όπως κάνουν πολλοί γονείς στρατευμένων νέων.

Ο νεαρός στρατιώτης παρουσιάστηκε το περασμένο φθινόπωρο στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα και στη συνέχεια μετατέθηκε στην ακριτική Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, συμμετέχει πλήρως σε όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της μονάδας του, χωρίς καμία εξαίρεση ή προνομιακή μεταχείριση. Ακόμα και οι υπηρεσίες του εκτελούνται κανονικά, σύμφωνα με τον βαθμό και την ειδικότητά του.

Όπως όλοι οι οπλίτες, έτσι και εκείνος δε γλίτωσε την απαιτητική προετοιμασία της παρέλασης. Αν και γιος Υπουργού, στάθηκε ισότιμα δίπλα στους συναδέλφους του, τιμώντας την ευθύνη που φέρει ως στρατιώτης.

Πηγή: https://www.kranosgr.com

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ανακατατάξεις στη διοικητική πυραμίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης – Πληροφορίες για αλλαγές σε Αντιδημάρχους και Προέδρους

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης προχωρά σε σημαντικές...

Μερομήνια 2025-2026: Πιθανότητα για “λευκά Χριστούγεννα” – Ζεστή Πρωτοχρονιά

Τα παραδοσιακά μερομήνια, που αποτελούν μια εμπειρική μέθοδο πρόγνωσης του καιρού και καταγράφονται τον...

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και ενός πυροβόλου όπλου

Συνελήφθη την 15-8-2025 το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού...

Καιρός : Ολική μεταβολή του σκηνικού με καταιγίδες και αστάθεια από σήμερα Κυριακή έως και την Τρίτη

Στην Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα...

Παρόμοια