“Ποίηση”… το Μάρτιο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Μικροί μας φίλοι μείνετε συντονισμένοι! Στην Αλεξανδρούπολη για το μήνα Μάρτιο οι ημερομηνίες δράσεων είναι οι 6, 8, 13 και 15 και ώρες 18.00-19.30. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας της ποίησης και στις βιβλιοθήκες αναρωτιόμαστε τι είναι ένα ποίημα, αναγνωρίζουμε τους ποιητές από τις λέξεις τους και αναζητούμε τη σχέση της ποίησης με τις άλλες τέχνες.

Αγαπητοί γονείς- φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης, σας ενημερώνουμε για τον νέο κύκλο προγραμμάτων για τους μικρούς μας αναγνώστες με τίτλο «Στις Βιβλιοθήκες κάθε μήνα έχουμε …θέμα» που πραγματοποιείται στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης από το μήνα Ιανουάριο και θα διαρκέσει ως τον Μάιο.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης ως μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών συμμετέχει ενεργά στις προτάσεις και τα εργαστήρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος που αφορούν στους μικρούς μας αναγνώστες.

Η συμμετοχή του κάθε παιδιού δεν είναι υποχρεωτική και στις τέσσερις συναντήσεις, παρόλο που το προτείνουμε για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.
Δηλώστε συμμετοχή καλώντας στη γραμματεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης στο 2551089690.
Στο παρακάτω link μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα αφιερώματα που θα κάνουμε για τα παιδιά τους πρώτους μήνες του 2018, ακολουθώντας τις προτάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος η οποία συντονίζει το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών.
https://network.nlg.gr/stis-vivliothikes-kathe-mina-echoum…/
Επίσης προσκαλούνται όσοι εκπαιδευτές ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως εμψυχωτές να δηλώσουν ενδιαφέρον.