Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025
26.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΠεζοπορική διαδρομή στο μονοπάτι των ΚΕΔΡΩΝ-Άβαντα και στο σημείο ΘΕΑΣΗΣ (FAMILY)

Πεζοπορική διαδρομή στο μονοπάτι των ΚΕΔΡΩΝ-Άβαντα και στο σημείο ΘΕΑΣΗΣ (FAMILY)

Συνεχίζουμε τις πεζοπορικές μας εξορμήσεις γνωρίζοντας τις κρυμμένες ομορφιές του τόπου μας, αυτή τη φορά περπατώντας το μονοπάτι των ” Κέδρων” στα όρια της περιοχής του Άβαντα – Κίρκης που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι πανέμορφο με τα χρώματα της φύσης να δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίο.!

Συνολικό μήκος 4 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και επιστροφής από την ίδια διαδρομή κατάλληλη για μια οικογενειακή εξόρμηση στη φύση.!!! Ξεκινάμε από το φυλάκιο του Άβαντα και ακολουθούμε με τα Ι. Χ. μια χωμάτινη διαδρομή 5 χιλιομέτρων με προσοχή και χαμηλή ταχύτητα έως το σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας.! Αφού αφήσουμε τα ΙΧ ξεκινάμε το μονοπάτι και φθάνουμε μετά από 2 χιλιόμετρα στο σημείο Θέασης όπου έχουμε πανοραμική θέα σε όλη τη γύρω περιοχή.!
Αφού κάνουμε το μεγάλο μας διάλειμμα στην κορυφή επιστρέφουμε από το ίδιο μονοπάτι στο σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας μας.!

Ραντεβού την Κυριακή το πρωί στις 10 στην πλατεία του Άβαντα.!
Μετά το τέλος της πεζοπορίας όποιος επιθυμεί μπορεί να απολαύσει το γεύμα του σε μία παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.!

Εγγραφές στην φόρμα: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeFu5tAoBc…/viewform…
Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας, δια ζώσης και στο γραφείο του ΔΡΟΜΕΑ, στο στάδιο Φώτης Κοσμάς, καθημερινές 5-8μμ.
Στο γραφείο του ΔΡΟΜΕΑ μπορείτε να κάνετε και την εγγραφή σας, ως μέλη του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ.
Αρχηγός αποστολής-Δημήτρης Κωστόπουλος-τηλ.6937318054.
Την πεζοπορία υποστηρίζει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ) Παράρτημα Νομού Έβρου.
Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ανάληψη ευθύνης.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Πεζοπορικά παπούτσια, πεζοπορικό ζευγάρι μπαστούνια, ισοθερμικό t-shirt/μακρυμάνικο, μια στεγνή αλλαξιά ρούχα για την επιστροφή, fleece, ελαφρύ αντιανεμικό/ jacket, ζεστό καπέλο, γυαλιά, νερό 1,5 λίτρο, σνακ, γάντια για όσους έχουν ευαισθησία, προσωπικό φαρμακείο, ατομικό σακίδιο πλάτης …και μην ξεχάσετε την καλή σας διάθεση!

Επικοινωνία: web: www.dromeasthrace.eu
FB: Δρομέας Θράκης – INSTA: dromeasthrace Τηλ. 6937318054 – 6907605015

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Θλίψη στην Αλεξανδρούπολη για τον αιφνίδιο θάνατο του Άκη Κασαπίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και...

Δράμα: Σύλληψη ημεδαπού ανηλίκου για κατοχή ναρκωτικών και ενός μαχαιριού

Συνελήφθη την 16-9-2025 το βράδυ στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής...

Ανοίγει αύριο σε διαμορφωμένο χώρο η εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου

Ανοίγει αύριο τις πύλες της η Εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι αφίξεις των...

Αλεξανδρούπολη: Σε πλειστηριασμό διώροφο διατηρητέο κτίριο δίπλα στο λιμάνι από την ΕΤΑΔ

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), θυγατρική του Υπερταμείου, συνεχίζει την αξιοποίηση ανενεργών ακινήτων σε...

Παρόμοια