Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου, 2025
17.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΠεριοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Ε.Ο.Καβάλας–Ξάνθης λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Ε.Ο.Καβάλας–Ξάνθης λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Αποφασίστηκε η λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ε.Ο. Καβάλας – Ξάνθης, στο τμήμα από την χ/θ 10+250 έως την χ/θ 10+930 (δυτική είσοδος Νέας Καρβάλης), λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης του οδοστρώματος, κατά το χρονικό διάστημα από 19-06-2023 έως και 21-06-2023.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος, εκάστου ρεύματος κυκλοφορίας, εκ περιτροπής, με την εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών και τη χρησιμοποίηση σημαιοφόρων.

Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ήτοι από ώρα 07.00 έως την 20.30΄ και η οδός θα παραδίδεται ανεμπόδιστα στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της νύχτας με την κατάλληλη, κατά περίπτωση, σήμανση.
Με ευθύνη του αρμόδιου φορέα για την εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή πρόκλησης κινδύνου στους χρήστες της οδού, ενώ η σήμανση να τοποθετηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/1999 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/2007 «Τροποποιήσεις διατάξεων του Κ.Ο.Κ.» και την υπ’ αριθ. ΔΜΕΟ/0/613 από 16-02-2011 Απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (φεκ 950 Τβ) και την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/οικ/502 από 01-07-2003 Απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων.
Το πιο πάνω μέτρο είναι προσωρινό και παύει να ισχύει μετά το πέρας των εργασιών.
Οι παραβάτες της παρούσας, τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από το Ν.2696/1999 «Περί Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Θετική εξέλιξη για το διατηρητέο κτήριο των ΕΛΤΑ στην Αλεξανδρούπολη: Ο Δήμος προχωρά σε ενέργειες διεκδίκησης

Μια σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στο θέμα της αξιοποίησης του ιστορικού διατηρητέου κτηρίου των ΕΛΤΑ...

Κέρδισε φιάλη για 4 άτομα στη βραδιά του Σταμάτη Γονίδη στο Neraida Alexandroupolis!

Θες να ζήσεις μια βραδιά με τον Σταμάτη Γονίδη και… να μην πληρώσεις ούτε...

Αλεξανδρούπολη: Νέος μονόδρομος στην οδό Εμπορίου – Μόνιμες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 29 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2025 τίθενται σε ισχύ...

Απίστευτη ταλαιπωρία εκδρομέων από Αλεξανδρούπολη στα σύνορα με την Αλβανία – Επιβάτιδα με «διπλή ταυτότητα» προκάλεσε καθυστέρηση

Απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν εκδρομείς από την Αλεξανδρούπολη που ταξίδευαν με τουριστικό λεωφορείο προς την...

Παρόμοια