Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025
28.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΠεριοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, για την κατασκευή μετωπικού σταθμού διοδίων...

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, για την κατασκευή μετωπικού σταθμού διοδίων Καβάλα

Αποφασίστηκε η λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εγνατία Οδό, από τη χ/θ 479+048 έως την χ/θ 479+550, που αφορούν σε εργασίες αποξήλωσης της κεντρικής τσιμεντένιας νησίδας, για το χρονικό διάστημα από 19-05-2022 έως 19-07-2022.

Κατά τη διάρκεια εφαρμογής των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, εκάστης κατεύθυνσης, η οποία θα έχει πλάτος 3,75 μέτρα, παραπλέυρως της ζώνης εκτέλεσης των εργασιών.

Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων.

Με ευθύνη του αρμόδιου φορέα για την εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή πρόκλησης κινδύνου στους χρήστες της οδού, τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τη διάρκεια της νύκτας, ενώ η σήμανση θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/1999 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/2007 «Τροποποιήσεις διατάξεων του Κ.Ο.Κ.» και την υπ’ αριθ. ΔΜΕΟ/Ο/613 από 16-02-2011 Απόφαση Υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών (ΦΕΚ Β-905).

Το πιο πάνω μέτρο είναι προσωρινό και παύει να ισχύει μετά την οριστική λειτουργία των διοδίων, με την έκδοση της απαραίτητης Κ.Υ.Α.

Οι παραβάτες της παρούσας, τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από το Ν.2696/1999 «Περί Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας απεγκλώβισε τον οδηγό ταξί που έπεσε στο λιμανάκι της Μάκρης

Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούποληςεκφράζει δημόσια τα θερμά της συγχαρητήρια προς το μέλος...

Κανονική πολιτική ταυτότητα αποκτούν πλέον οι ένστολοι: Τέλος στην υποχρεωτική χρήση των υπηρεσιακών δελτίων

Κανονική πολιτική ταυτότητα αποκτούν πλέον όλοι όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα...

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών μέσω Έβρου: Στις 4.000 ευρώ η «ταρίφα» για τη μεταφορά τους από την Τουρκία

Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, διεθνική εγκληματική οργάνωση,...

Παρόμοια