Ολοκληρώθηκαν οι διαλέξεις της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ της Περιφέρειας ΑΜΘ για το 2017-18 (video)

Ολοκληρώθηκαν για την χρονιά 2017-18 οι διαλέξεις της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – Δομής δια Βίου Μάθησης – Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ στην Αλεξανδρούπολη και στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ορεστιάδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε ταυτόχρονη τηλεοπτική ζωντανή σύνδεση των έξι πόλεων στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι διαλέξεις δηλαδή, Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα ενώ απονεμήθηκαν και οι βεβαιώσεις παρακολούθησης στους δικαιούχους συμμετέχοντες.

Η Ακαδημία – Δομή δια Βίου Μάθησης – Περιφέρειας ΑΜΘ, αποτελεί μία δράση της Περιφέρειας , σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Χορηγούμενη

Πρόκειται για μια σταθερή πηγή αξιών και στόχων, για τον σύγχρονο άνθρωπο που διψάει για τη γνώση, καθώς η δια βίου μάθηση είναι μία στάση ζωής, επεσήμανε ο Πρυτανεύων του ΔΠΘ, Σταύρος Τουλουπίδης.

Από τη μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς έκανε λόγο για ένα νέοι θεσμό στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και για προσπάθεια στην οποία λίγοι πίστεψαν στην αρχή, αποδεικνύεται όμως, ύστερα από τρία, χρόνια, πως η Ακαδημία Δομής δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας ΑΜΘ, λειτουργεί σωστά, και μέσα από τις διαλέξεις εστάλη το μήνυμα ότι ο κόσμος πραγματικά διψάει για μάθηση.