Ολοκλήρωσε την περιοδεία του στον Έβρο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας

Την διήμερη περιοδεία του στον Έβρο ολοκλήρωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ και Τομεάρχης Θράκης, Νίκος Δένδιας.

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία της Π.Ε. Έβρου με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς και την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ελένη Δημούδη καθώς και στελέχη του κόμματος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα κυριότερα προβλήματα του νομού Έβρου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, να κάνει λόγο για έναν ουσιαστικό διάλογο κατά τη διάρκεια του οποίου αυτό που του ζήτησε είναι μία ίση μεταχείριση απο πλευράς της Πολιτείας.

Χορηγούμενη

“Δε ζητάμε κάτι παραπάνω. Το να είσαι στα σύνορα, είναι επιλογή. Επιλογή που πρέπει να στηρίξει η Κυβέρνηση” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου μετά το πέρας της συνάντησης.

Στη συνέχεια ο Νίκος Δένδιας, μετέβη στο Επιμελητήριο Έβρου όπου συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς της περιοχής, και παρέθεσε Συνέντευξη Τύπου, όπου ανέλυσε όλη την περιοδεία του, τις συναντήσεις που είχε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνάντηση με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, λέγοντας πως έχουν γίνει λάθος χειρισμοί, και πως εύχεται όλα να πάνε καλά και η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.