Χθες το απόγευμα αποφασίστηκε η κινητοποίηση των αγροτών της Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την επίσκεψη του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου που θα μιλήσει στις 7 το βράδυ στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης στην Κομοτηνή σε ανοιχτή εκδήλωση για τα 2 χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αγρότες του Έβρου θα συγκεντρωθούν στις 5 το απόγευμα σήμερα στο ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης με τα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητά τους για να μεταβούν στην Κομοτηνή.

Ο Κώστας Αλεξανδρής, μιλώντας στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και στο Σάκη Σταυρίδη, επεσήμανε πως αυτό που θέλουν οι αγρότες, είναι να γίνει μια ειρηνική διαδήλωση στην Κομοτηνή απ’ όλους τους πολίτες της περιοχής με αφορμή την επίσκεψη του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου στην Κομοτηνή για να αναδειχθούν τα προβλήματα των αγροτών.

Χορηγούμενη

Αναφερόμενος στο νέο ασφαλιστικό των αγροτών που είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που προέκυψαν, σημείωσε πως η οικονομική επιβάρυνση θα είναι δυσβάσταχτη για τον κάθε αγρότη ξεχωριστά και δύσκολα θα μπορούν ν’ ανταποκριθούν.

Η ανακοίνωση των αγροτών αναφέρει :

“Ο αγροτικός κόσμος της Αλεξανδρούπολης καλεί  το απόγευμα της Παρασκευής στις 18:30 σε ανοιχτή ειρηνική διαμαρτυρία, όλες τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από τα τα αντιλαϊκά μέτρα εξόντωσης, έξω από το επαγγελματικό και βιομηχανικό επιμελητήριο Κομοτηνής για να στείλουμε ένα μήνυμα αντίστασης και αντίδρασης προς τον υφυπουργό κοινωνικής ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο και την κυβέρνηση.

Θα είμαστε όλοι εκεί!”