Δευτέρα, 7 Ιουλίου, 2025
23.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΟ Ε. Λαμπάκης και η παράταξή του "Πόλη και Πολίτες" στο Πέταλο...

Ο Ε. Λαμπάκης και η παράταξή του “Πόλη και Πολίτες” στο Πέταλο του Πέπλου

 Το φυλάκιο που βρίσκεται στο Πέταλο του Πέπλου επισκεφθήκαμε σήμερα, 4 Μαρτίου, σύμβουλοι της παράταξης μας, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λαμπάκη. Ενημερωθήκαμε από τον στρατηγό Άγγελο Χουδελούδη, διοικητή της 12ης ΜΜΠ, για την κατάσταση που επικρατεί με την προσπάθεια εισβολής των μεταναστών στη χώρα μας.

 Επιβεβαιώθηκε με τον πιο ισχυρό τρόπο η άποψη μας, ότι οι Ένοπλες δυνάμεις, η Αστυνομία, η Εθνοφυλακή η Πυροσβεστική υπηρεσία δείχνουν υψηλό βαθμό ετοιμότητας ευθύνης και αποτελεσματικότητας. Αυτό όμως που μας κάνει περήφανους, είναι η δυναμική συμμετοχή και στήριξη των κατοίκων του Δήμου μας, και ιδιαίτερα μαζικά των κατοίκων της δημοτικής ενότητας Φερών που είναι μέρα νύχτα στην πρώτη γραμμή με κάθε τρόπο, δείχνοντας για άλλη μια φορά το υψηλό τους φρόνημα, την δύναμη της ψυχής τους και την αγάπη για τον τόπο μας, πάντα με την καθοδήγηση τους από την Αστυνομία και το Στρατό μας.

              Θέλουμε να εκφράσουμε την στήριξη, την εκτίμηση, το σεβασμό, τις ευχαριστίες μας σε όλους, ιδιαίτερα στους συνδημότες μας, δηλώνοντας παρόντες, όπου και όποτε χρειαστεί, με όλες μας τις δυνάμεις.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Με 36.000 ευρώ τον χρόνο θα νοικιάσει το πάρκινγκ πίσω από τον ΟΣΕ ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Με το ποσό των 36.000 ευρώ το μήνα θα νοικιάσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, από...

Δέλτα Έβρου: Πρώτος θάνατος αλόγου πιθανότατα λόγω έλλειψης γλυκού νερού

Περίπου 150-200 άλογα, τα οποία είναι οικόσιτα αλλά έχουν περιέλθει σε άγρια μορφή, βρίσκονται...

«myStreet»: Από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η νέα εφαρμογή καταγγελιών για τα τραπεζοκαθίσματα στην εστίαση

Μετά την επιτυχία του MyCoast, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα...

Δεν έχετε κλιματιστικό; – Τι μπορείτε να κάνετε για να κοιμηθείτε καλά το βράδυ όταν έχει καύσωνα

Η θερμοκρασία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να «αγγίξει κόκκινο» στη χώρα μας με...

Παρόμοια