Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
3.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΟ Δήμος Αλεξανδρούπολης στην "Open Days Tourism" στην Κωνσταντινούπολη

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στην “Open Days Tourism” στην Κωνσταντινούπολη

Σε συνέχεια του στρατηγικού σχεδιασμού και των δράσεων εξωστρέφειας, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνή τουριστική εκδήλωση “Open Days Tourism”, που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και την Ένωση Τουριστικών Γραφείων της Τουρκίας (TURSAB).

Η παρουσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην εκδήλωση αυτή είχε ως στόχο την ανάδειξη των μοναδικών τουριστικού ενδιαφέροντος χαρακτηριστικών του και την προώθηση της περιοχής ως έναν ελκυστικό προορισμό για επισκέπτες από τη γείτονα χώρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και αντιπρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Πέτρος Κυριακίδης Petros kyriakidis παρουσίασε την πλούσια πολιτιστική και φυσική κληρονομιά της περιοχής, τις εξαιρετικές παραλίες και τη μοναδική βιωματική εμπειρία για τον επισκέπτη, αλλά και τις δυνατότητες για εναλλακτικό τουρισμό.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του Δήμου συναντήθηκαν με εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων και δημοσιογράφους από την Τουρκία, ενώ πραγματοποίησαν συζητήσεις και με φορείς του τουρισμού, επιδιώκοντας τη σύναψη νέων συνεργασιών που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και διατήρηση του τουριστικού ρεύματος προς την Αλεξανδρούπολη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης είχε συνομιλία με τον Έλληνα Γενικό Πρόξενο Κωνσταντίνο Κούτρα όπου επισημάνθηκε η παρουσία και αδιάλλειπτη συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε εκδηλώσεις που ενισχύουν την εξωστρέφεια της χώρας μας.

Η συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο Open Days Tourism αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την προώθηση της περιοχής σε διεθνείς τουριστικές αγορές, ενισχύοντας την προβολή της περιοχής μας ως ποιοτικού και πολυδιάστατου προορισμού.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

«Δεν της άξιζε αυτό το τέλος» – Ξέσπασαν φίλοι της Μαρίας Αγγελακούδη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Ένα αποτρόπαιο διπλό έγκλημα που είχε απασχολήσει για μήνες τις Αρχές εξιχνιάστηκε στη Μενεμένη...

Αλεξανδρούπολη: Κλειστά Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Άνθειας την Παρασκευή 30/01 λόγω καιρικών φαινομένων

Με απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης αναστέλλεται η λειτουργία του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου...

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Έκτακτες καιρικές συνθήκες – Προσοχή σε χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες

Σε αυξημένη επιφυλακή τίθενται οι υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, καθώς σύμφωνα με το Έκτακτο...

Αναστάσιος Δημοσχάκης: Αναλαμβάνει αναπληρωτής γραμματέας της Κ.Ο. στη Διαρκή Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας

Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στη Διαρκή Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας ορίστηκε ο...

Παρόμοια