«Η εντολή του ελληνικού λαού θα είναι καθαρή και δεν θα επιδέχεται αμφισβήτησης», επισήμανε από την Αλεξανδρούπολη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς, βρέθηκε για λίγο στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Νομό Ροδόπης, και συναντήθηκε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σε καφέ της πόλης.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, δήλωσε πως “Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναπτύξει μία δυναμική η οποία έχει αγκαλιαστεί από τον Ελληνικό λαό, οπουδήποτε και αν εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός για δημόσιες ομιλίες“.

 

«Κάποιοι, από εκεί που μιλούσαν για διαφορές των 20, των 15, των 12, των 8 μονάδων, τώρα αρχίζουν και διασπείρουν ανοησίες περί νοθείας. Επειδή δεν βρισκόμαστε στο 1961 για να ψηφίζουν και τα δέντρα και επειδή η ευρωπαϊκή κάλπη δεν είναι εσωκομματική κάλπη της ΝΔ, όπου κατήγγειλαν ο ένας τον άλλο υποψήφιο για νοθεία και παραβιάσεις των κανόνων, να είναι βέβαιοι ότι η εντολή του ελληνικού λαού θα είναι καθαρή και δεν θα επιδέχεται αμφισβήτησης», σημείωσε ο υπουργός.

«Τα μαντάτα έχουν έρθει και σε αυτούς όπως έρχονται και σε εμάς, η δυναμική που αναπτύσσει το πλατύ σχήμα το οποίο έχουμε συγκροτήσει, είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον, για τη συγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης της Αριστεράς, η οποία θα εγγυηθεί την αριστερή μακροχρόνια διακυβέρνηση», πρόσθεσε ο Νίκος Παππάς.

Ν. Παππάς: “Έρχονται και νέα μέτρα”

Παράλληλα πρόσθεσε πως η Κυβέρνηση έχει στα σκαριά και νέα μέτρα, τα οποία έχουν ως στόχο την ελάφρυνση των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών. Όλα μαζί συνθέτουν ένα πλέγμα θετικών μέτρων το κοινωνικής ευαισθησίας αφενός και αφετέρου, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την συνέχεια της ανάπτυξης στη χώρα.

Στην πρώτη 4ετία καταφέραμε και δημιουργήσαμε 400 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Σκοπός είναι την επόμενη, να το επαναλάβουμε” επεσήμανε.