“Το μέλλον του Δήμου της Αλεξανδρούπολης, μπορεί να είναι ευοίωνο, μόνο υπό τη διοίκηση του Ευάγγελου Λαμπάκη”, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Φερών και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη “Πόλη & Πολίτες”  στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, Νίκος Γκότσης.

Ο Νικόλαος Γκότσης ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης, του μιλώντας στο evros24, εξήρε  “την σκληρή δουλειά της Δημοτικής Αρχής, η  οποία όπως είπε  έχει έναν και μοναδικό στόχο, το να πάει μπροστά ο τόπος”.

Πρόσθεσε δε πως, οι πολίτες αντιλαμβάνονται και αναγνωρίζουν την προσπάθεια αυτή, κάτι το οποίο φάνηκε στο θερμό χειροκρότημα, αλλά και στην μαζική προσέλευση των πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

Χορηγούμενη

Ο αγώνας της καθημερινότητας τον οποίο δίνει η Δημοτική Αρχή εδώ και 8 χρόνια συνεχίζεται”  τόνισε ο Νικόλαος Γκότσης.

Ν. Γκότσης: ” Όλα όσα έγιναν στις Φέρες είναι απίστευτα”

Παράλληλα ο Νικόλαος Γκότσης συνεχίζοντας τις δηλώσεις του,  έκανε και έναν απολογισμό των έργων που πραγματοποιήθηκαν στη Δημοτική Ενότητα Φερών, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως “είναι άξια επαίνου και θαυμασμού”.

Έργα όπως το Πολυκοινωνικό, το Πολυιατρείο, το Λύκειο των Φερών το οποίο και αυτό έχει ξεκινήσε, να χτίζεται, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το Σφαγείο των Φερών και πολλά άλλα έργα τα οποία αποδεικνύουν την καλή δουλειά της Δημοτικής Αρχής.