fbpx
15.9 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Ν. Γκότσης: “Απάντηση για τις μη νόμιμες επικυρώσεις του γνήσιου της υπογραφής μου εν αγνοία μου”

- Χορηγούμενη-

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2020 υπήρξε δημοσίευμα  σε ιστοσελίδα του  νομού  μας,  που με έφερε να έχω προχωρήσει σε θεώρηση γνησίων υπογραφής σε  συμβάσεις καλλιέργειας ηλίανθου μεταξύ αγροτών και συγκεκριμένης Εταιρίας, σε χρόνο που έπαψα να είμαι αντιδήμαρχος. Ο αρθρογράφος ήταν τόσο σίγουρος  ότι εγώ είχα τελέσει τις πράξεις  που έγραφε χαρακτηριστικά «ότι έχουμε μια καραμπινάτη περίπτωση αντιποίηση αρχής, αλλά πιθανόν και άλλα ποινικά αδικήματα».

Προτάσσοντας δε και την Αστυνομική μου ιδιότητα επέμενε στο άρθρο  ότι ενώ δεν ήμουν αντιδήμαρχος, συνέχισα και μετά τη θητεία μου, παράνομα, να θεωρώ το γνήσιο της υπογραφής με την ιδιότητα του Αντιδημάρχου και ότι συνέχισα να έχω στην κατοχή μου την σφραγίδα του Δήμου.

Αυτό ήταν το μεγάλο σκάνδαλο που ανακάλυψε; Ή μήπως «του το ανακάλυψαν»;

Άμεσα με τον δικηγόρο μου επισκεφτήκαμε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης και καταθέσαμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2020 καταθέσαμε αίτηση  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με την οποία και ζητούσαμε από την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης αντίγραφα συμβάσεων αγροτών και Εταιρίας που φέρουν θεώρηση γνησίου υπογραφής με το όνομα μου. Από την έρευνα προέκυψε ότι 591 συμβάσεις μεταξύ αγροτών και της εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΠΕΤΤΑΣ ΑΒΕΕ» έφεραν ακριβώς την ίδια θεώρηση.  Οι συμβαλλόμενοι αγρότες ήταν κάτοικοι με τόπο κατοικίας από την Ξάνθη έως και τα χωριά του Δήμου Ορεστιάδας,  ενώ οι συμβάσεις έγιναν από 17 μεσάζοντες (συγκεντρώσεις).

Αυτό που διαπιστώθηκε από την έρευνα ήταν ότι όλες οι θεωρήσεις ήταν ακριβώς ίδιες, αφού ήταν σκαναρισμένη η υπογραφή μου και οι σφραγίδες. Η παραπάνω εταιρία αφού πληροφορήθηκε το γεγονός ανακάλυψε ότι υπάλληλος της εν αγνοία της και χωρίς εντολή της είχε προχωρήσει στο σκανάρισμα της υπογραφής και των σφραγίδων μου.

Η ενέργεια του άνω υπαλλήλου και τα κατάπτυστα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα έως ότου εξιχνιαστεί η υπόθεση η αλήθεια με προσέβαλαν με μεγάλο βαθμό και δημιούργησαν πρόβλημα στην ηθική και κοινωνική υπόστασή μου.

Η Εταιρία «ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΠΕΤΤΑΣ ΑΒΕΕ»  μου απέστειλε επιστολή με ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ  για την εις βάρος μου συμπεριφορά του υπαλλήλου της η οποία έχει ως εξής:

Μετά από την δήλωση συγγνώμης και την αποκατάστασή μου δεν υφίσταται λόγος εναντίωσης μου κατά του άνω υπαλλήλου, όταν μάλιστα είναι πιθανή η ακύρωση των συμβάσεων και η ταλαιπωρία των αγροτών και ως προς το αντίτιμο των συμβάσεων τους αλλά και των επιδοτήσεών τους, ενώ στην ουσία οι συμβάσεις αντανακλούν την αλήθεια και την θέληση των αντισυμβαλλόμενων μερών ήτοι των αγροτών και της άνω εταιρίας.

Εξάλλου για τους αγρότες, που αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας  αγωνίσθηκα ως αντιδήμαρχος επι 7 χρόνια και συνεχίζω να υπηρετώ από την σημερινή μου θέση.

Βέβαια η υπόθεση βρίσκεται στην  δικαιοσύνη η οποία και θα αποφασίσει για την τελική της  έκβαση.

Όμως η υπόθεση έχει κωμικοτραγικές περιπτώσεις όπως διαπιστώνεται στην παρακάτω σύμβαση, φέρομαι να έχω κάνει θεώρηση στις 3 Απριλίου 2020,  οκτώ μήνες μετά την αποχώρηση μου από την Αντιδημαρχεία Φερών το γνήσιο υπογραφής του σημερινού Αντιδημάρχου κ. Κολγιώνη. Δηλαδή ο πρώην αντιδήμαρχος βεβαιώνει το γνήσιο υπογραφής του νυν. Εδώ δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Η ο κ. Κολγιώνης δεν  εμπιστεύεται τις υπηρεσίες, ή η δική μου υπογραφή είναι τόσο ισχυρή. Για την ιστορία σας πληροφορώ ότι ο κάθε αγρότης κρατά αντίγραφο της συμβάσεως.

Σε ότι αφορά την συγκεκριμένη ιστοσελίδα  για την λάσπη που έριξε για μια ακόμη φορά στο πρόσωπο μου, το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη, τα ποινικά και αστικά δικαστήρια.

Φέρες, 19-11-2020

Για την Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

                Τομεάρχης Φερών και Πρωτογενούς Τομέα

      Νικόλαος Γκότσης

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο