Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου, 2025
16.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΜετανάστες στον Έβρο πήραν ξύλα για να ζεσταθούν και άφησαν 10 ευρώ!!!

Μετανάστες στον Έβρο πήραν ξύλα για να ζεσταθούν και άφησαν 10 ευρώ!!!

Η πράξη μίας ομάδας μεταναστών που δεν θέλησαν να κλέψουν για να ζεσταθούν αποτελεί σήμερα το κεντρικό θέμα συζήτησης στη Νέα Βύσσα στον Έβρο.

Οι μετανάστες άφησαν σε φάκελο 10 ευρώ προκειμένου να πληρώσουν για τα ξύλα που πήραν εν αγνοία του ιδιοκτήτη τους. Η ιστορία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ, στην παγωμένη Νέα Βύσσα, όπου η θερμοκρασία είχε πέσει κάτω από το μηδέν.

Η ομάδα των παράνομων μεταναστών έφτασε μέχρι το καφενείου του χωριού και πήρε από τα δύο τσουβάλια που υπήρχαν έξω από το κλειστό καφενείο ξύλα τα οποία τα έκαψε σε παρακείμενο σημείο. Πριν αποχωρήσουν άφησαν 10 ευρώ… Οι ίδιοι περιγράφουν τι συνέβη στο σημείωμα που άφησαν στην πόρτα του καφενείου.

«Ήταν γραμμένο στα αγγλικά, πήγα σε γείτονα να μου το μεταφράσει, απόρησα που είδα έναν λευκό φάκελο και η έκπληξή μου ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν είδα μέσα τα 10 ευρώ», δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Καζαντζής ιδιοκτήτης του καφενείου.

Όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο. Πρόσθεσε παράλληλα ότι καθημερινά από το καφενείο του περνούν δεκάδες μετανάστες, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

«Έζησα από θαύμα»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Παπακωνσταντίνου μετά το τροχαίο στην Εγνατία Οδό (βίντεο)

«Έζησα από θαύμα». Με αυτή τη φράση περιγράφει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου το σοβαρό τροχαίο...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξανδρούπολη λόγω μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών

Η Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στις 24 και...

Φοιτητές του ΔΠΘ επισκέφθηκαν το Τέμενος Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο του μαθήματος για τη Θρησκεία και Εκπαίδευση

Στις 25 Νοεμβρίου 2025, φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική...

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής για τα δύο νέα νηπιαγωγεία στην Αλεξανδρούπολη

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης 25 Νοεμβρίου οι εργασίες διαμόρφωσης του...

Παρόμοια