Πέμπτη, 31 Ιουλίου, 2025
27.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΜάχη ανόδου για τη Γουίκομ, όλα για όλα η Μανρέσα

Μάχη ανόδου για τη Γουίκομ, όλα για όλα η Μανρέσα

Ειδικών συνθηκών το σημερινό κουπόνι, αφού η επερχόμενη διακοπή εξαιτίας των εθνικών, έχει φέρει και αλλαγές στο καθιερωμένο πρόγραμμα. Στην Αγγλία υπάρχουν αναμετρήσεις από τη Λιγκ 1 και Κόνφερενς, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στο μπάσκετ. Πριν διαβάσεις τις επιλογές μας, εδώ θα μάθεις τα πάντα για το νέο elabet casino live!

5053. Μανρέσα – Ρέτζιο Εμίλια (21:45)

Η Μανρέσα κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της στους «8» του BCL, αλλά έχασε στην Τουρκία από την Πετκίμσπορ 89-86, απέναντι σε μια ομάδα αδιάφορη βαθμολογικά ουσιαστικά. Η Ρέτζιο Εμίλια θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη με την Τενερίφη εντός, αλλά εν τέλει γνώρισε την ήττα με 74-84. Αναγκασμένη να δώσει ότι έχει μέσα στην έδρα της η Μανρέσα και να νικήσει. Θα πάμε με το 1 (-5.5) σε απόδοση 1.80.

802. Ρόδεραμ – Γουίκομ (21:45)

Πάμε και στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, όπου υπάρχει ένα εξ αναβολής με μεγάλο ενδιαφέρον. Ρόδεραμ – Γουίκομ σε μια μάχη που αναμένεται αμφίρροπη. Μπορούσε τη νίκη στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Έξετερ η Ρόδεραμ στο τελευταίο της παιχνίδι. Από ήττα η Γουίκομ, δεν άρεσε στο εντός έδρας 0-1 απέναντι στη Ρέξαμ. Αμφότερες τα πάνε πολύ καλά αμυντικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Γουίκομ έχει 9 σερί Under 2,5, με αυτή την επιλογή θα πάμε στο 2.00.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παραμένει ο Βαγγέλης Ρούφος Διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με πληροφορίες έτοιμο είναι το ΦΕΚ με τις αποφάσεις του υπουργού Υγείας Άδωνη...

Τουριστική καθίζηση στη Σαμοθράκη – Με μόλις 30 επιβάτες έφτασε το πλοίο από Αλεξανδρούπολη

Απόγνωση προκαλούν τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης στη Σαμοθράκη εν μέσω της τουριστικής σεζόν....

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στη Θράκη από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι τη νύχτα της Πέμπτη 31/7

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα προβλέπεται την Πέμπτη (31-07-2025)...

Παρόμοια