Μ. Κεφαλογιάννης: “Παράνομη η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία” (video)

Στην Αδριανούπολη βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ο  επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο Μανώλης Κεφαλογιάννης προκειμένου να επισκεφτεί τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς,  Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές.

Μετά την επίσκεψη, ο Ευρωβουλευτής, δήλωσε υπερήφανος, για την δύναμη και το ήθος που δείχνουν οι δύο Έλληνες, τονίζοντας μάλιστα, πως “αντί να τους παρηγορήσουμε εμείς, μας παρηγόρησαν αυτοί. Κάτι που δείχνει, το πολύ σημαντικό μήνυμα που περνάνε στη νεολαία, αλλά και το γεγονός ότι τόσο οι ίδιοι όσο και οι γονείς τους, χειρίζονται με αξιοπρέπεια το εν λόγω θέμα” Πρόσθεσε δε, πως οι πιέσεις θα συνεχιστούν, διότι οι δύο στρατιωτικοί κρατούνται παράνομα, παρά το διεθνή νόμο.

Τον Ευρωβουλευτή συνόδεψε, ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο οποίος από τη μεριά του, υπογράμμισε πως, μέσα απο τη διεθνοποίηση, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και τα όργανα της Ε.Ε. μπορεί να επιτευχθεί αυτό το οποίο, επιθυμεί η καρδιά του Ελληνισμού.