ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δράμα λόγω εργασιών σε αγωγό φυσικού αερίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δράμα λόγω εργασιών σε αγωγό φυσικού αερίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στη Δράμα, λόγω εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης αγωγού φυσικού αερίου και ανακατασκευής οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Βεργίνας, στο τμήμα από τη συμβολή με την οδό Σκρα έως τη συμβολή με την οδό Αδριανουπόλεως.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 17 Μαρτίου 2026 έως και την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026, κατά τις ώρες 08:00 έως 16:00.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο ανάδοχος και ο μηχανικός του έργου είναι υπεύθυνοι για την τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης, καθώς και για τη διάθεση επαρκούς αριθμού σημαιοφόρων, ώστε να εφαρμοστούν τα απαραίτητα μέτρα ρύθμισης, περιορισμού και εκτροπής της κυκλοφορίας.

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί, με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Δράμας για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι παραβάτες των ρυθμίσεων θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια