Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, 2026
0.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΓενικαΚομοτηνή: Επίθεση με πέτρες σε υποκατάστημα τουρκικής τράπεζας

Κομοτηνή: Επίθεση με πέτρες σε υποκατάστημα τουρκικής τράπεζας

Επίθεση με πέτρες από περίπου 25 άτομα, τα οποία αποκόπηκαν από τους διαδηλωτές στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, δέχθηκε υποκατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bank στην πόλη της Θράκης, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Σύμφωνα με το τουρκικό Μέσο, «αντικυβερνητικοί αναρχικοί» που πετούσαν χαρτιά με μηνύματα υπέρ των Κούρδων, πέταξαν πέτρες προς την κεντρική πόρτα της τράπεζας, προκαλώντας σημαντικές ζημιές.

Μέσα στο υποκατάστημα δεν βρισκόταν κάποιος εργαζόμενος, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στα παράθυρα της πόρτας και στην τζαμαρία.

Όπως αναφέρει το Anadolu, οι διαδηλωτές κρατούσαν χαρτιά που ανέγραφαν «είμαστε με το YPG». Όταν έφτασε η αστυνομία, οι διαδηλωτές διαλύθηκαν και διέφυγαν προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Το τουρκικό πρακτορείο φιλοξενεί δηλώσεις του βοηθού επικεφαλής της ασφάλειας Κομοτηνής, Νίκου Μαυρογιάννη, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα, αλλά οι ταυτότητες των δραστών δεν μπορούν να καθοριστούν, καθώς είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους. Ωστόσο, θα εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Τσικνοπέμπτη με DJ Party στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης – Δύο δρόμοι, ένα μεγάλο γλέντι

Με μουσική, ρυθμό και αποκριάτικο κλίμα θα γιορταστεί η Τσικνοπέμπτη στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη...

Παρουσιάστηκε στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης βιβλίο για τις παροιμίες των Πομάκων της Θράκης

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δρ Λαογραφίας Νικολάου Θ. Κόκκα με τίτλο «Dǽdavasa...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Σαπών – Αλεξανδρούπολης λόγω διέλευσης βαρέων οχημάτων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Σαπών – Αλεξανδρούπολης,...

Πτωτική η στάθμη του Έβρου σε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο – Σε επιφυλακή ο δήμος Σουφλίου

Πτωτική για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα καταγράφεται η στάθμη του ποταμού Έβρου στους δήμους Ορεστιάδας...

Παρόμοια