Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2025
31.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΚλείνει στόματα ο Ναν, σκοράρουν στην Καταλονία

Κλείνει στόματα ο Ναν, σκοράρουν στην Καταλονία

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, ποδόσφαιρο και μπάσκετ με ελληνικό ενδιαφέρον μονοπωλούν το πρόγραμμα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα δείχνει να έχει προβάδισμα κόντρα στην Ίντερ, ενώ ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση στην Τουρκία για να πάρει και πάλι κεφάλι στη σειρά με την Εφές.

Πάφος – Απόλλων Λεμεσού (19:00)

Εκκίνηση όμως με το Κύπελλο Κύπρου. Η Πάφος προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα και είδε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση να μειώνεται και πάλι στους τέσσερις βαθμούς. Ναι μεν κρατάει την τύχη στα χέρια της, αλλά θα κλείσει τη σεζόν με άγχος. Μια σεζόν που θέλει να θυμάται για πάντα, κατακτώντας και το Κύπελλο. Ο Απόλλωνας έκανε τραγική σεζόν στο πρωτάθλημα και θα τα δώσει όλα στο Κύπελλο, ωστόσο υστερεί σημαντικά σε ποιότητα. Φυσικά και αξίζει ο άσος που παίζεται στο 2.00.

5070. Εφες – Παναθηναϊκός (20:45)

Το σπουδαίο ματς της βραδιάς γίνεται στην Τουρκία, όπου η Εφές που έσπασε την έδρα του Παναθηναϊκού, θα προσπαθήσει μπροστά στον κόσμο της, να πάρει κεφάλι στο σκορ. Πάντως ο Πρωταθλητής Ευρώπης δεν παραδίνεται εύκολα, το έδειξε και πέρυσι στη σειρά με τη Μακάμπι, όπου βρέθηκε σε πολύ πιο δύσκολη θέση. Σε τέτοια ματς βγαίνουν μπροστά οι ηγέτες και αυτός του Παναθηναϊκού, ο Ναν, έμεινε σε ρηχά νερά στα δύο προηγούμενα. Τώρα περιμένουμε ξέσπασμα, συνεπώς αξίζει το Over 30.5 πόντοι, ριμπάουντ & ασίστ του Αμερικανού στο 1.74, στα ειδικά παικτών που μπορείς να βρεις στη νέα στοιχηματική εταιρία!

884. Μπαρτσελόνα – Ίντερ (22:00)

Αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον διεξάγεται στην Καταλονία, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ίντερ. Οι “μπλαουγκράνα” προέρχονται από την σπουδαία κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στη μισητή Ρεάλ, με 3-2 στην παράταση. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και στόχος είναι να φτάσει μέχρι και το ψηλότερο σκαλί σε πρωτάθλημα αλλά και Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ίντερ έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, αφήνοντας εκτός την Μπάγερν και θέλει δεύτερη παρουσία στον τελικό τα τρία τελευταία χρόνια. Πάντως απόψε έχει δύσκολο έργο και το μόνο που περιμένουμε να κάνει, είναι να σκοράρει, επιλογή το combo 1 & G/G σε απόδοση 2.75.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Θλίψη στην Αλεξανδρούπολη: «Έφυγε» ο Γιάννης Καντελτζής

Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Αλεξανδρούπολης καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης...

Ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις των αγροτών στον Βόρειο Έβρο

Στην αναστολή της κινητοποίησης των αγροτών που είχε προγραμματισθεί για σήμερα Κυριακή 13 Ιουλίου...

Απάντηση Χ. Τοψίδη στον Χ.Θεοχάρη για το πρόβλημα άρδευσης από τον Άρδα

Με φόντο την ερώτηση του Βουλευτή Έβρου της Ελληνικής Λύσης, Πάρη Παπαδάκη, για τη...

Κομοτηνή: Φυλάκιση δύο ετών σε 26χρονο που έκαψε την ελληνική σημαία

Σε φυλάκιση δύο ετών καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κομοτηνής ο 26χρονος Βούλγαρος, ο...

Παρόμοια