ΚΚΕ Έβρου: “Αυτή τη στιγμή συντελείται ένα έγκλημα κατά του Συριακού λαού” (video)

Την έντονη αντίδραση τους στην επίθεση στη Συρία, εκφράζουν τα μέλη του ΚΚΕ. Όπως λένε  με την επίθεσή τους στη Συρία, οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία και η Γαλλία, με τη στήριξη και την ανοχή των άλλων κρατών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ματώνουν για μια ακόμη φορά τους λαούς της περιοχής, καταστρέφουν και διαμελίζουν κράτη, αξιοποιώντας κατασκευασμένα στοιχεία και προσχήματα, ενώ πραγματικός τους στόχος είναι ο έλεγχος των πλουτοπαραγωγικών πηγών, των ενεργειακών δρόμων, των σφαιρών επιρροής.

Παράλληλα, κατηγορούν τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ καθώς όπως υποστηρίζουν  μπλέκει τη χώρα ακόμη πιο βαθιά σ’ αυτό το μακελειό, για λογαριασμό του ελληνικού κεφαλαίου, που διεκδικεί συμμετοχή στη μοιρασιά της λείας και των αγορών, συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ  και έχει μετατρέψει τη χώρα σε ΝΑΤΟϊκό ορμητήριο.

Χορηγούμενη

“Εμείς απαιτούμε, καμία συμμετοχή της χώρας, είτε με έμψυχο είτε με άψυχο δυναμικό, να κλείσουν τώρα οι βάσεις, και κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς πραγματικά οι εξελίξεις στη γειτονιά μας, μυρίζουν μπαρούτι” τόνισε ο Γραμματέας του ΚΚΕ Έβρου, Σιδέρης Μιχαηλίδης.